Forviret

brevkassespørgsmål

Forviret

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 12 år 4 måneder siden

Kære Brevkasse.. Jeg er mega forelsket i en dreng fra min klasse også her i sidste uge flirte jeg lidt med ham drengen fra min klasse eller faktisk meget og han flirte også med mig...Den uge var helt perfekt:-) men så her i torsdags skrev jeg så og spurgte om jeg måtte snakke med ham i skolen, det så han så ikke og det gjorde ikke noget for jeg havde ikke tid..Så skrev han så til mig fredag aften om hvad jeg ville snakke med ham om, så skrev jeg hvad jeg føler for ham og spurgte ham om vi skulle være kærester. Så svare han at: "Undskyld at jeg ikke har fortalt at jeg har en kæreste<3". Også svare jeg :" når okay øv:'(" også skrev han: "undskyld ****" (*** mig) også her i mandags i skolen var han meget mærkelig og kiggede meget på mig mere end han plejer (noget min veninde har fortalt) også var jeg syg og der kiggede han meget på min plads (noget min veninde har fortalt)log det var det samme dag efter (jeg var syg også der) Jeg kan virkelig ikke forstå det da han ikke har vist noget som helts på at han har en kæreste, og at jeg er den eneste udover ham i vores klasse der ved at han har en kæreste O.o Jeg er mega forivret Hilsen den forivret pige.

Svar: 

Hej med dig

Jeg synes du skal være stolt af dig selv, det er meget modent at være så direkte og ærlig. 
Jeg kan godt forstå at du er forvirret og det har du en god grund til at være. Han burde have givet udtryk for at han i forvejen havde en kæreste. Det kan være at han ikke følte det var noget vigtigt at fortælle, da han ikke havde mistanke om, at du havde de følelser for ham.

Siden han om mandagen kigger meget på dig og efter dig, så tyder det på, at han på en måde har lidt dårlig samvittighed. Jeg tror at han inderst inde ved, at han burde havde fortalt dig at han havde en kæreste. Det tyder også lidt på, at han ikke helt var forberedt på, at få den kærlighedserklæring fra dig og måske har det gjort ham lidt ekstra interesseret i dig.

Vær glad for at han nu kender til dine følelser for ham - Det kan være, at han bare skal bruge lidt tid, og så kan det være at han også åbner øjnene for dig. Hvis han bliver ved med at kigge efter dig og du er forvirret over hvad han mener med det, så spørg ham. Det er du jo så god til.

Held og lykke med kærligheden. 

Mange hilsner fra Lene

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program