fætter

brevkassespørgsmål

fætter

brevkassespørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 12 år 2 måneder siden

jeg syndes min fætter har ændret sig meget og jeg føler han ikke kan lide mig og at han ikke vil være i familie med ham og jeg elsker ham har sendt han smser hvor der stod hvad jeg følte men han skrev at det bare var noget ælv

Svar: 

Hej med dig...

Det er aldrig så rart at føle sig afvist af en man rigtig godt kan lide..

Når du skriver at du elsker ham, så er jeg lidt usikker på om du mener det på den måde, at du gerne vil være kærester med ham, eller på den måde at du holder rigtig meget af ham som familie?

Når du nu skriver at det er din fætter, så tænker jeg at der kan være to grunde til at han afviser dig lidt.

1. Måske er han også lidt i tvivl om hvad du mener og synes måske at man ikke kan være kærester når man er i familie sammen. Det er nemlig mest normalt at man finder sin kæreste uden for familien.

2. Nu ved jeg ikke hvor gammel han er, men måske er han ældre end dig og synes ikke du er gammel nok til at være kærester med ham.

Lige meget hvad, så synes jeg du skal fortælle ham hvad du mener og spørger ham om hvorfor han afviser dig. Fordi så ved du det.

Og så kan de godt være han afviser dig igen og så må du acceptere det. Og hvis du bliver ked af det, så tag en snak med din mor og far om det, så du ikke går rundt og er ked af det alene...

Venlig hilsen

Erroll

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program