Desperat!

brevkassespørgsmål

Desperat!

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej Brevkasse. Jeg har en bedsteveninde, og vi har hygget os lidt sammen. Vi er begge to til drenge, men var liderlige og ville gerne udforske hinandens kroppe. Vi er begge lidt mere modne i klassen. Vi begyndte at røre lidt ved hinaden, og sad på hinaden, og hun gned sig kraftigt op af mig, som havde vi rigtig sex men bare med tøj på. Det kildede ekstremt, og jeg stønnede, for det kildede imellem benene mere end når man ser på porno, så jeg tænkte på om det er en orgasme? Bag efter var jeg hel varm imellem benene. Nu er jeg liderlig. Min mor og søster er hjemme, veninden havde ikke tid, og jeg har ssådan lyst til at gnide mig op af en og blive rørt ved..! Ved ikke hvad jeg skal gøre!!

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan sagtens forstå du kan have det sådan, og det er ikke unormalt i jeres alder, at afprøve sådan nogle ting sammen, selvom man ved man er til drenge.

Jeg kan ikke svare på om det var en orgasme, men der er chance for du har fået en. Det er nemlig forskelligt hvordan og hvornår piger oplever orgasme. Men det kunne godt lyde som om du måske har fået en klitoris orgasme, men det kan også være du følte det sådan, fordi din krop bare nød det du gjorde fuldt ud.

Det er også helt forstående du er liderlig igen, for hvis du har følt det var så godt sidst, kan du og din krop godt opleve, at have meget lyst til og føle det igen. Noget der måske kan hjælpe dig med og tilfredsstille den følelse nu når du er selv, er hvis du udforsker din egen krop og finder de punkter, som hjælper dig hen imod en orgasme. Hvis du mangler noget inspiration til hvordan, du kan gøre det, har vi haft en artikel på Cyberhus, om onani for piger. Hvis du har lyst, kan du læse den her.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program