Sex!!

brevkassespørgsmål

Sex!!

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej Cyberhus. Jeg er en pige på tretten år. Jeg har ikke nogen kæreste, men er vild med en fyr og han er vild med mig. Vi taler tit om det der om at have sex. Og jeg vil så gerne have sex med ham, men jeg er jo kun tretten og han er fjorten. Hvad skal jeg gøre?

Svar: 

Kære pige 13 år.

Tak for dit brev til cyberhus.

Jeg synes det er utroligt fint at du og fyren taler om at have sex. At I taler om hvordan I forestiller Jer det må være at have sex. Det er spændende og en helt ny verden som I kommer til at udforske på et tidspunkt. Selvfølgelig bestemmer jeg slet ikke! Men jeg synes I skal vente med at dyrke sex, også selv om I begge har lyst nu. For det første fordi det er godt at være klar til at have sex!

Hvornår er man klar til at have sex, vil du sikkert spørge mig? Jeg synes det er en god ide´ at vente med at have sex indtil man minimum er 15 år. Der findes en lov som skal beskytte børn under 15 år, mod at der er nogen som har sex med dem. (det er ulovligt at fyren har sex med dig, for du er yngre end ham) Jeg kan kun gentage, at jeg synes det er en god ide´at du venter lige så længe du kan (til du er fyldt 15 år), og så venter lige indtil du ikke kan lade være (og selvfølgelig med en dreng som man rigtigt godt kan lide og har tillid til).

Jeg håber du kan bruge mit svar, ellers må du skrive ind igen.

Sommer hilsner Mette.

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program