Depression

brevkassespørgsmål

Depression

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Jeg tror jeg er gået hen og fået en depression, efter jeg har flyttet skole, og mine forældre har valgt at blive skilt.. Jeg kan ikke koncentrere mig i skolen, jeg sover næsten hele tiden. Hver gang jeg kommer hjem fra skole sover jeg, også når jeg skal spise vågner jeg, også efter det sover jeg ved 21 tiden igen, fordi jeg føler mig træt hele tiden. Jeg er ikke spor glad, og jeg bliver meget nemt sur. Til tider når jeg ligger om natten og er vågen, tænker jeg på selvmord, men det kun til tider.. Jeg har ikke snakket med mine forældre om det endnu, da vi ikke kan enes efter jeg er flyttet skole, fordi jeg gerne vil flytte tilbage. Er det tegn på depression, eller er det bare fordi jeg er i 'vokse' alderen? Er det noget jeg skal kontakte min læge for? :-) på forhånd, tak!

Svar: 

Hej med dig..

Hvor er det godt du reagerer, når du kan mærke at noget har ændret sig og du ikke har det så godt lige nu. Du har skrevet til brevkassen "Dine rettigheder" og den handler om loven. Derfor tror jeg du får et meget bedre svar ovre i brevkassen "Sundhed og sygdom".

Jeg har sendt dit spørgsmål over til dem og så du kan finde deres svar inden for maks 10 dage. Du skal bare kigge efter din overskrift.

Hvis du have hurtigere hjælp, så kan du også kigge forbi vores chatrådgivning. Her sidder der også voksne som gerne vil lytte og prøve at hjælpe. Og du er helt anonym.

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program