Sex

brevkassespørgsmål

Sex

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Heej cyberhus, på tirsdag skal jeg sove sammen med en pige jeg har kendt hende siden jeg var 1år og hun er pæn og jeg vil gerne have sex med hende men jeg kan ikke få mig selv til at spørge hende om det eller spørge om hun har haft sex kan i hjælpe mig inden tirsdag? på forhånd tak :-)

Svar: 

Hej med dig

Tak for dit spørgsmål til brevkassen. 
Jeg kan godt forstå det er lidt svært lige at få spurgt om hun har lyst til at have sex med dig og om hun stadig er jomfru.
 
Jeg kan ikke læse på dit brev om I også flirter lidt og du er lidt vild med hende, eller om du bare godt kunne tænke dig at have sex med hende. Hvis I bare er venner og I ikke har kysset eller flirtet på nogen anden måde vil det også være et stort skridt for jer at have sex. Det er nok derfor du ikke lige kan få dig selv til at spørge om det – fordi det virker som et stort skridt.
Jeg synes først du skal mærke efter om du gerne vil være kærester med hende eller om du bare gerne vil have sex med hende – så du kan være ærlig overfor hende, så I forventer det samme af jeres forhold.
Hvis du også er lidt vild med hende, vil mit råd være at du i første omgang begynder at flirte lidt med hende – altså fortælle hende at du synes hun er sød og måske prøve at holde hende i hånden osv. Når I er kommet lidt tættere på den måde, kommer der også et tidspunkt hvor det bliver mere naturligt for jer at tale om sex, og du kan få spurgt hende om hun er jomfru, og fortælle hende at du har lyst til at have sex med hende.
Hvis du kun har lyst til sex med hende og intet andet, tænker jeg at du må samle lidt mod til dig og se om du kan få startet en samtale om sex, så du kan høre om hun er jomfru og du kan fortælle at du tænder på hende. Bare husk at være ærlig, så hun ikke forventer I skal være kærester, og det så ikke er det du vil.
 
Håber du kan bruge mit svar, ellers er du velkommen til at skrive igen.
 
De bedste hilsner fra Heidi

 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program