vokser min pik nogensinde..?

brevkassespørgsmål

vokser min pik nogensinde..?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Hej cyberhus håber i kan hjælpe.. min pik er meget lille og tør ikk at gå i bad i skolen.. :( den er 3 i slap og 6 i stiv.. den er aldrig vokset.. der er næsten ikke noget hår på den .. har været til lægen men det var bare ikke svar nok.. har også nogle mærkelige knopper på den og det er ikke varme knopper.. de er ulækre og gør ondt.. :( er 14 .. hvorfor vokser den ikke?.. har det meget skidt i øjeblikket pga det.. håber i kan hjælpe..

Svar: 

Hej med dig..

Det her med størrelsen kan godt give grå hår i hovedet og man kan nemt synes at ens egen pik er for lille, peger den forkerte vej eller ser underlig ud..  Det er helt normalt, men det er ikke rart, hvis det fylder så meget at du ikke tør gå i bad i skolen.

Omkring det med størrelsen, så læs lige den her artikel fra sexlinien.dk. Her står der bl.a. at du udvikler dig mest i teenageårene fra 13-20, så du er faktisk først lige startet på at vokse dernede. At du ikke har så meget hår dernede, er også et tegn på at du først er ved at udvikle dig der. Så det skal nok komme.

Det er fair nok at det er svært og hvis de andre drenge i klassen er vokset og har masser af hår på den, så synes man bare det er noget øv at vise sig selv frem. men det hører lidt med til det med at blive ældre og du må være en smule tålmodig.

Omkring det med knopperne.. alle fyre har talgknopper på pikken og det er helt normalt. De kan godt ligne varmeknopper og sidder typisk på undersiden af pikken. Men de skal ikke gå ondt, og hvis de stadig gør det, så skal du et smut til lægen igen og sige det.

Jeg håber jeg kunne hjælpe lidt..

Venlig hilsen

Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program