Nu er det nok!

brevkassespørgsmål

Nu er det nok!

brevkassespørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej derude. Jeg skrev for en tid siden, om mit store kæreste problem. i kan sikkert ikke huske det, men det var en lang tekst med navnet "Fra jeg elsker dig til intet vare evigt" eller noget i den stil. det er nu 2 måneder siden han slog op. Jeg var rimelig knust på det tispunkt. Men nu er det nok. Han har flirtet med mig den sidste måned. Og for en uge siden ville han sove her, og det var iorden med mig, da vi er tætte venner. Problemet er så bare at jeg vågnede op med at min hånd lå i hans underbukser, med hans hånd omkring min hånd, som var rundt om, ja i ved nok, også lå han ellers bare og bevægede min hånd, som han nu ville have det... han havde også gået og taget på mig hele dagen. Jeg lå jo og sov da han har taget fat i min hånd, og jeg sys ikke det er okej at gøre sådan noget, uanset hvad. Syntes jeg jo bare at jeg blev bekræftet i at han stadig kunne lide mig, som jeg også havde på fornemmelsen, efter han var begyndt at lave aftaler med mig, og skrive til mig igen. Men så loggede jeg på facebook her for et par dage siden, hvor han ikke havde logget af sin facebook, hvor jeg i starten går i panik, og skal lige til at logge af, tænkte jeg at se på hende pigen jeg skrev om i mit brev... og til min store forskrækkelse ser det ud til at de har noget kørende.. Det er ret tydligt udfra hendes måde at skrive og tale til ham på at hun ikke er ligeså glad for ham, som han er for hende... Det første jeg gjorde var at skrive til ham at jeg kendte til hvad han gjorde med min hånd (selvfølgelig lod han som om at han ikke anede hvad der skete, men selvfølgelig troede på mig) også fortalte han mig at han han droppede mig til fordel for hende den anden... Hvor han fortalte mig at, hende pigen ikke vil kysse ham i offenligheden, men ha må gerne kysse hende på kinden. Og det sagde han sjovt nok efter jeg fortalte ham at en af mine venner kysser mig på kinden fordi han kan lide mig. og udfra det jeg læste i deres beskeder, er hun fuldstændig lige glad med ham.. Hvorfor er det så han gjorde det der med min hånd? Alle mine veninder siger, at det er fordi han et eller andet sted fortryder det han gjorde.. og de har kendt ham i ni år.. Jeg var hans første kæreste, og han ved godt at de kun er få piger der har interesse for ham.. Jeg har nu sagt til ham gennem min veninde at han ikke skal kontakte mig indenfor de næste par måneder, og første skrive når jeg henvender mig til mig, for jeg kan ikke tænke på ham uden at blive sur. Men alligevel har jeg stadig følelsen af at han og jeg ikke er færdige sammen?? hvordan kan det være? Grunden til at jeg valgte et par måneder uden kontakt, er fordi jeg ved at enten har hende pigen droppet ham, eller valgt at gøre det offenligt på det tidpunkt. Please! Svar gerne på alle mine spørgsmål, det vil betyde så meget! Det skal lige siges, at han er meget udadvendt, og han at han følger sit hjerte.

Svar: 

Hej med dig

Jeg vil gerne prøve om jeg kan hjælpe dig med dine spørgsmål.

Først vil jeg sige, at jeg synes det er rigtig godt, at du siger fra overfor ham når du kan mærke, at det er nok. Ud fra det skriver om ham, synes jeg nemlig godt det kan lyde om, at han ikke helt ved hvad han vil. Du skriver at han flirter med dig, men at han på samme tid også har noget kørende med en anden pige. Det kan jeg godt forstå du ikke har lyst til at finde dig i og det synes jeg heller ikke du skal. 

Følelser for ham?

Du skriver så, at selvom du ikke vil, at han skal kontakte dig mere, så har du alligevel en følelse af at I ikke er færdige sammen. Du spørger hvordan det kan være?

Jeg tænker at grunden til, at du måske ikke helt kan slippe ham er, at du stadig har følelser for ham. Det kan måske skyldes at du bliver tiltrukket af den opmærksomhed han giver dig og at du kan mærke at han er fysisk tiltrukket af dig også. Det er meget naturligt at du kan have denne følelse når du mærker anerkendelse fra hans side. De fleste piger synes altid det er dejligt når de mærker opmærksomhed fra en fyr. 

Hans forhold til dig

Du skriver også at du undrer dig over det han gjorde med din hånd og om det måske kan betyde noget? Til det bliver jeg nok desværre nød til at sige, at ikke nødvendigvis behøver at betyder følelser fra hans side. Drenge ligger ikke altid det samme i det fysiske som piger. Så når du tænker om det er fordi han er interesseret igen, så er det slet ikke sikkert. Det kan også være at han bare lige skal have sit fysiske behov tilfredsstillet og det var måske nemt for ham med dig. Det er selvfølgelig ikke sikkert han tænker sådan, men der er en sandsynlighed for det. Derfor tror jeg ikke desværre ikke, du skal ligge noget dybere i det med hånden. 

Hvad så nu?

Ud fra alt det du har skrevet om ham, så synes jeg at det lyder som en god idé, at han ikke må kontakte dig før du kontakter ham. Jeg synes det er vigtigt du mærker efter og finder ud af med dig selv om du virkelig vil være sammen med ham når han har gjort dig ked af det flere gange. Du skriver også at du tidligere er blevet knust, så måske er det bare bedst du kommer videre, selvom du måske kan synes det er hårdt lige nu. 

Jeg ønsker dig i hvert fald det alt det bedste og at du passer på dig selv. 

Mange hilsner Sine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program