g-punkt

brevkassespørgsmål

g-punkt

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej cyberhus ! . jeg vil gerne sige at i har en fantastisk hjemmeside !. jeg er en dreng som kan kan lide at ramme mit g-punkt men med en ting som min mor har smidt ud så nu ved jeg ikke hvad jeg ska bruge som dildo.... jeg er ikke gammel nok til at købe en og jeg har ikke mulighed for at købe en over nettet. så jeg vil gerne have hælp til hvad jeg kan bruge som dildo og om der skal kondom over

Svar: 

Hej

Tak for de rosende ord! :)

Det er dejligt for dig at du er igang med at udforske din krop og din seksualitet.

Jeg kan faktisk ikke komme med nogle bedre råd end at det nok er bedst at du bruger en dildo. Og uanset hvad du ellers finder på at bruge, så husk disse 3 ting:

1. Sørg altid for at du bruger noget som føles rart for dig.

2. Sørg for at den ting du bruger IKKE kan knække. Der er enkelte historier om at en gulerød eller agurk er knækket, og så må man til lægen og få den hivet ud igen. Det er ikke særlig smertefuldt, men det er nok en oplevelse man helst vil undvære.

3. Det er en rigtig god ide, som du også selv skriver, husk at bruge enten kondom eller glidecreme på den ting du bruger til at onanere med. Det skal jo helst føles dejligt, og hvis du kommer til at ridse din endetarm med noget hårdt eller skarpt, så kan det gøre ret så ondt.

Hvis det ikke lykkedes dig at finde en dildo, kunne du måske få din mor til at købe en til dig. Ellers er det også muligt at ramme sit G-punkt med fingrene. Bare husk at vaske fingre før og efter.

Jeg håber at du kan bruge mit svar.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program