Ked af det

brevkassespørgsmål

Ked af det

brevkassespørgsmål af
Anonym
19 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Kære brevkasse. Jeg har oplevet noget. Det var ikke voldtægt og måske overreagerer, men siden det skete, er mit liv gået ned ad bakke. Jeg har en anden etnisk baggrund som gør, at jeg ikke kan snakke med min familie. Jeg kan ikke snakke med nogen. Han begyndte at røre ved mig og kysse mig. Min krop er hellig og nu føler jeg mig beskidt og uren. Jeg græder meget og jeg hader mig selv.

Svar: 

Kære du

Selvom du ikke har været udsat for voldtægt, så kan det at nogen rører og kysser en, når man ikke har lyst, være rigtig grænseoverskridende – så jeg synes det er rigtig godt at du skriver herind for at få hjælp. Det lyder nemlig til at det var rigtig grænseoverskridende for dig, og at du nu er rigtig ked af det og berørt over hvad der er sket.

Det at hade sig selv

Jeg synes det er rigtig hårde ord at bruge om dig selv, når du siger at du hader dig selv. Og når du bruger sådan nogle ord, så tror jeg det vil være rigtig godt og vigtigt for dig at snakke med nogen om den oplevelse og de følelser du sidder med nu.

Det at snakke med nogen

Som jeg læser dit brev, så er noget af det der er aller hårdest for dig lige nu, at du ikke har nogen at snakke med dette om. Det kan jeg godt forstå, for det er bare rigtig vigtigt at få snakket med folk, når man er ked af det og har haft en grænseoverskridende oplevelse. Du skriver du ikke kan snakke med din familie pga. jeres etniske baggrund, så derfor vil jeg rigtig gerne fortælle dig, at du har andre muligheder for at tale med nogen.

Den mulighed jeg synes du skal prøve nu, er at kontakte Etnisk Ung. Hos etnisk ung er de specialiseret i at hjælpe med problemstillinger som din. De har både rådgivning via. brevkasse, telefon og personlig kontakt – hvor du kan være anonym ved alle tre ting.

Du kan læse mere på http://etniskung.dk/.

Jeg håber du vil prøve at tage kontakt til Etnisk Ung, så du kan få talt med nogen som er vant til at tale med folk om de følelser omkring at føle sig beskidt og uren, og som kan rådgive dig til at få det bedre med dig selv igen.

De bedste hilsner fra Heidi

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program