Så blev man indlagt på den lukkede

forumspørgsmål

Så blev man indlagt på den lukkede

forumspørgsmål af
Sorgmodig pige
Oprettet 11 år 2 uger siden

 Hej folk!

Jeg blev lørdag aften indlagt på den lukkede afdeling, da min "ærligheds buld" gik i stykke efter en fest, hvor jeg knækkede sammen og blev smidt ud.

Har i flere år undertrykket mine selvmordstanker, da jeg altid har taget hensyn til andre end mig selv. For hvis jeg nu fortalte det til min familie, ville jeg så ikke ødelægge deres liv?
Selv arbejderne på afdelingen, har jeg det dårligt over at de absolut skal holde øje mig. For hvem siger at der ikke noget mere interessant i deres liv end en selvmorderisk pige?

Efter den fest mistede jeg de sidste "venner" jeg havde og har nok også mistet min seriøse flirt, da jeg igår var nødt til at fortælle ham sandheden, om min indlæggelse.
Han har ikke kontaktet mig i 24 timer og nærmest fik hans beskeder, til at lyde som om jeg skulle have ondt af ham, for han blev ved med at mene at jeg gik så meget ned pga et skænderi vi havde.
Og alle skændes da og er uenige.

Men er virkelig bange for at mit ensomme jeg aldrig vil finde hverken venskab eller kærlighed. For hvem vil kende en der har været indlagt på den lukkede?

Jeg føler alt er håbløst.

Kommentarer

Bare tag det helt roligt. Jeg har selv en ven som først efter et stykke tid indrømmede at han havde været indlagt på den lukkede, men det ændrer altså ikke mit synspunkt på ham. Han er sød og sjov, og meget betænksom, så man kan sagtens have et liv efter det med gode venner :)

595

Hvordan blev du indlagt?
Jeg selv har haft det virkelig svært. Men i min by er det som om at man først bliver indlagt hvis man begår selvmord. Hvad gjorde du for at blive indlagt?

451

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program