hvor meget betyder højde?

forumspørgsmål

hvor meget betyder højde?

forumspørgsmål af
Linette
Oprettet 11 år 2 måneder siden

 Hej alle,
Jeg er en pige på 17, der er 180 høj. Jeg synes ikke helt det er så fedt hvis pigen er den højeste i et forhold, men jeg er begyndt at skrive med en rigtig sød fyr, der er en smule lavere end mig... Men jeg ved ikke helt om jeg skal give slip på min fordom om at drengen skal være højest eller ej? Og hvordan har drenge det egentligt med at være kærester med en pige der er højere end dem selv??


Kommentarer

 Jeg synes at det ikke spiller nogen rolle overhovedet. Hvis man bliver forelsket eller kærester så bliver man det, ligemeget højden. Nu er du jo også ret høj så det ville måske blive sværre for dig hvis du kun gik efter drenge der er højere. 

Jeg er selv en dreng og jeg har været forelsket i den højeste pige i min klasse og en af de laveste. For mig er en ligegyldig faktor.

Håber det hjalp meddit spørgsmål:)

613

 Hej pige

Jeg synes det er mere end ligegyldigt. Det er ikke det som skal bestemme om man er god nok på nogen måde. Hvis man bliver forelsket eller kærester så bliver man det, ligemeget højde foreskel.

Jeg er en dreng på 16 og har været forelsket i den højeste i klassen og en af det laveste. Jeg synes helt klart at det er en ligegyldig faktor.

Hvis jeg fik en kæreste som var højere end mig ville jeg da kun være glad;)

Hilsen  en glad og lav dreng:)

574

 Jeg har været sammen med en dreng der var mindre end mig og det var ikke noget problem med højden. Jeg ved godt hvad du mener med højden og det, og jeg synes da også det ser lidt bedre ud men fandt ud af at det ikke var så vigtigt hvis man kunne lide hinanden. Og her er et endnu bedre eksempel: en pige fra min klasse er virkelig høj, mener hun er 174cm og det skal lige siges at jeg er 160 og normal højde. Men ihvert fald hende fra min klasse har haft en masse kærester og størstedelen at hendes kærester var mindre end hende. Så bare slap af hvad angår højden.  

586

 Har selv prøvet det, måske ser det lidt dumt ud når man går ved siden af hinanden men værre er det ikke. En pige fra min klasse der også er høj har haft en del kærester og de har ikke haft noget problem med det. Bare slip din fordom om højde. Og jeg tror ikke han vil have det store problem med din højde

581

Hej pige, jeg er en dreng på 14 og den laveste af alle i både min egen og mine paralel klasser. jeg har aldrig haft en kæreste fordig at jeg er lavere end alle de andre. Det er ikke fordig jeg er unormal på andre måder men alle ser mig bare som lille og nuttet, så jeg har mistet troen på at få en kæreste, (i hvert fald indtil jeg bliver lidt ældre) men det er jo også fordi at jeg er bange for at få en kæreste der er højere end mig selv, mest fordi at jeg bare ville blive drillet med det.

610

Hey! Nu er jeg selv en lille pige på ca. de 160 cm, hvilket jo er lavt men det er okay. Syntes også selv at fyren skal være den højeste men hvis han er sød og dejlig så tag da changen, bare ingen stilletter på;) Mange knuzz

595

Det kan være lige meget om du er højere end ham! Hvis du er forelsket så betyder højden ikke noget på nogen måder! Jeg har selv været ude for at der var end piger der ikke ville have mig fordi jeg er 172 og kun er 177 og hun mener ikke man kan være kærester så det ikke særlig fedt især ikke fordi hun havde give udtryk for hun kunne li mig men hun ville ikke have mig på grund af min højde... MEN højden betyder ikke noget det er det indre der betyder noget alle piger har så travlt med at finde en høj flot fyr med six-pack og blå øjne så de helt glemmer det indre som i virkeligheden er det der betyder noget og på samme tid er det ikke særlig fedt for en fyr at få at vide han er for lav og derfor vil man ikke være kæreste med ham... Så gør hvad du føler for! FUCK HØJDEN!! :-)

Hilsen den lille fyr ;-)

620

hun i stedet for kun i anden linje

607

For nogen betyder højde en hel del. for andre gør det ikke. Jeg er dreng og er kun 1.61 og min kæreste er 1.74. Det er ret træls nogengange..men jeg elsker hende så det er okay :3

565

Hej.
Jeg syntes ikke at højden betyder noget i et forhold, jeg har nu haft en fantastisk pige som kæreste i noget tid, og hun er faktisk et hoved højere end mig, og det fungere fint. :)

593

Hejsa. Jeg har selv en kæreste og han er meget lavere end mig. Men man må bare acceptere det 

Fuck højden og nyd livet!!

102

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program