Tanker om selvmord og piller

forumspørgsmål

Tanker om selvmord og piller

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 3 måneder siden

Hej.

Det er nok lidt forkerte sted at skrive..
Men jeg har efterhånden prøvet så mange sårene ting, at hvilken det at tale med en psykolog eller piller hjælper. Det kommer nemlig og går. Jeg har snakket med en om mine selvdmords tanker længe, fordi at jeg til at starte med havde en masse uforstående følelser efter at blevet misbrugt og vold i hjemmet. Og det var gået lidt væk, så jeg stoppede med at snakke med en psykolog. Både fordi at jeg følte det ikke hjalp, men at jeg hvergang bare sad og nikkede imens hun fortalte at mine følelser er forståelige, men sad og tænkte at hun meget gerne måtte skyde mig i hovedet.

Jeg er ret egoistisk, for ved at mange mennesker har prøvet værre ting og det samme. Jeg vil virkelig ikke have medlidenhed.. Bare en der svarer..

Jeg havde mødt en dog der fik mine anfald til at komme hurtigere engang imellem, altså ved at jeg skar mig selv. Tror jeg gjorde det fordi at så holdte han om mig, og det var rart at føle at en eller anden elskede en. Om det var ægte eller ej.

Han slog op en dag fordi han troede at han skadede mig. Så vi tog en pause på 1 år. Men han skrev så igen at han elskede mig, og ville se mig. Så vi aftalte vi skulle ses et sted hvor vi kunne være alene. Og imens tiden gik hvor vi ventede på at skulle ses, sendte jeg ham nogen nøgenbilleder fordi det virkede som om det gjorde ham glad, og han spurgte efter det. Men en uge inden vi skulle ses hørte jeg ikke mere fra ham, jeg kunne se han så mine beskeder men svarede aldrig. Jeg prøvede at ringe men nummeret duede pludselig ikke. Jeg kunne se at samme dag, igår. Havde han lagt nogen billeder ud af sin date og venner.

Jeg havde brugt 6 år på at give denne fyr en chance efter at mange andre fyre havde gjort en masse ting mod mig. Og nu føles det lidt som det samme, at denne fyr nok ikke havde ment dette..

Jeg har dette behov for at kradse mig selv, slå, noget. Men nøjes med sovepiller jeg har fået fra en, de får en til at sove det meste af dagen. Men, jeg ønsker nok.. Bare at en eller anden ville skrive til mig.. Lade som om at de havde lyst til at svarer. Fordi jeg føler mig ret brugt, ødelagt og min altid ret lille tillid til andre ser bare altid ud som om den kan blive mindre og mindre..

Undskyld det ret længe indlæg..

Kommentarer

Hej! 
jeg er virkelig ked af det på dine vegne.. den dreng der sårede dig så meget er slet ikke det værd! Måske var det ikke lige den bedste idé at sende ham nøgenbilleder .. MEN du har nok selv indset det var en fejl.. Livet er nogen gange sådan at når et problem er løst så kommer der 100 flere.. right? Hvis det ikke har hjulpet at snakk e med en psykolog så snak med en veninde! en du ved du kan stole 100% på! find en du kan dele dine problemer og tanker med, for det hjælper slet ikke at holde det inde.
Ham drengen er bare en du skal droppe al kontakt med! Virkelig, selvom det kan være hårdt.. men se det på den her måde .. du siger han har set dine beskeder men svarer dig ikke - hvor meget nænner han så at bruge tid på dig? hvorfor ska du så bruge din tid på ham?
Det er ærgeligt du har ventet 6 år på ham.. men det er på tide du rykker viderer i livet og giver ham fingeren, desvære.. du skal nok finde dig en - han skal nok komme med tiden! 
Livet er hårdt - men husk at andre folk har det meget værre end os ..
Altid hold hovedet højt hvad der så end sker.. for jeg ved du kan :-)
kh
Anne

944

videree svar..
jeg ved ikke helt hvor gammel du er .. men hvis dine problemer derhjemme er rigtig alvorlige.. så ta til kommunen eller et sted som kan give dig hjælp og råd?
du er stærk husk det. Piller og alt andet der skader dig skal du ligge fra dig. Snak smerterne væk eller begynd til en sport hvor du kan få aggretioner og tanker ud! det har hjulpet mig rigtig rigtig meeget.
Kh

1029

Hej jeg har det samme følelser
kan vi måske taler sammen om det ?

934

hvis beskeden var til mig? så jo jeg kan godt snakke med dig om det ..
:)

945

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program