Er jeg biseksuel?

forumspørgsmål

Er jeg biseksuel?

forumspørgsmål af
Hende
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Jeg er en pige, som betragter mig selv som heteroseksuel, altså at jeg kun er til fyre. Men pludseligt er jeg begyndt at falde for piger. Piger, der minder mig om min gamle bedste veninde. Jeg var noget af en outsider før i tiden, og havde aldrig haft nogen specielt gode venner før jeg mødte hende, som så blev verdens bedste veninde jeg overhovedet har haft og kunne have. Men hun skulle desværre flytte laaangt væk fra mig, så jeg har ikke rigtigt kontakt med hende mere.

Men hvorfor falder jeg pludseligt for piger, der minder mig om min gamle veninde? 

Og er jeg biseksuel på grund af det? Jeg tænder slet ikke på piger normalt...

Kommentarer

hej hende :)

jeg er selv biseksuel.

for mig lyder det ikke som om du er biseksuel. du uddyber ikke rigtig HVORDAN du tænder på andre piger. så det er svært at vide om du er til piger.

men ud fra det du skriver, lyder det ikke som om du er til piger. det lyder mere som om du måske finder en større tryghed/genkendelighed i piger der ligner din gamle veninde.

du havde jo et ret tæt venskab med din veninde lyder det som om. så det lyder mere som om du finder noget du kan genkende i piger der ligner din veninde.

men hvis du har frække fantasier om de andre piger. altså om at du gerne vil i seng med dem. kan det godt være at du er biseksuel og måske har tændt på din veninde og nu tænder på piger der ligner hende :) 

håber det kan være til hjælp.

og hvis du er helt i tvivl... find en pige du føler at du tænder på og flirt med hende, kys med hende og mærk efter om det tænder dig eller ej :) 

349

 Tusind tak for svaret! 

Jeg har før prøvet at kysse med en pige, men det var mest for sjov, fordi vi var til fest osv. Det tændte mig heller ikke. Og jeg tænder bare generelt ikke fysisk på piger, men disse piger, der ligner min veninde, bliver jeg vildt tiltrukket af, hvilket jeg synes er mærkeligt. 

Men jeg tror heller ikke jeg er "til piger"...

Mvh. Hende

418

For mig lyder det slet ikke som om du er til piger.

Det lyder mere som om du finder tryghed i de piger der ligner din gamle veninde :)

403

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program