Hvad syntes du? :). - Kun piger tak :).

forumspørgsmål

Hvad syntes du? :). - Kun piger tak :).

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

 Jeg er en dreng der blir 15 her i næste måned, Lidt om mig selv: Jeg går sindsygt meget op i mig selv, Op i min krop ( At den skal være trænet ). Træner 3 gange om ugen. Jeg er voks afhængig, Kan simpelthen ik leve uden voks. Jeg bruger 15-20 Min om morgenen på at sætte mit hår, Kan ik gå ud hvis der er en fejl i det. Jeg SKAL simpelthen føle mig lækker før jeg går ud, Bare jeg skal i netto sætter jeg hår. Pigerne i skolen skal ALTID røre mit hår i skolen og det er bare så Irriterende! her forleden var der en der ødelagde mit hår med vilje, Jeg blev så indebrændt og tænkte bare '' hold dig nu væk det er mit hår!. '' Sagde dog bare personen skulle tage sig sammen. Det er kun piger der har et problem med at skulle røre mit hår hele tiden..

- Hva syntes du om det?..

Kommentarer

 Hej dig anonyme,

Har mødt typer som dig før, og ked af at sige det men ad. selfølgelig vil man gerne se godt ud men 20 min.!!!! og at pigerne vil røre ved dit hår kan jeg først ikke forstå. jeg ville holde mig væk. og hvis jeg kom tæt på ville jeg også ødelægge det. bare for at se hvor lidt selvtillid du har når dit hår ikke sidder helt perfect.

Lad mig gætte: du har six pak og er ikke bange for at vise det. Viser alle hvor meget selvtillid du har. men har du det? vil væde med at du ikke har selvtillid hvis dit hår ikke er sat eller der kommer en lille delle frem på din mave. Men håber at du en dag finder ud af at man også kan være lækker ud hår voks. selvtillid kommer fordi du er tilfreds med den du er uden alt det ydre er helt perfect. 

492

 Er helt enig i din kommentar "anonyme"

508

Er også enig. Synes også det kan være ret nuttet når en dreng ikke har voks i, bare en enkelt gang, en gang i mellem. :)

508

 Mig der lavede oplægget: Bare fordi man bruger 15-20 Min på at sætte hår er ikke ens betydning med at jeg tager el hel voksdåse i?, Man kan godt rette til på håret uden at tage mere og mere voks i, Ja jeg har six-pack, og går ikke bare og viser frem, jeg har masser af selvtillid, folks meninger om mig betyder intet, Jeg vil bare gerne se godt ud!.
men self, Din mening er velkommen.

518

Jeg synes, det er helt fair, at du gerne vil se godt ud - hvem vil ikke det? Og hvis du får det godt og føler dig lækker og godt tilpas af at bruge 20 min foran spejlet om morgenen, så er det da bare det du skal gøre!

Med hensyn til det med at røre ved dit hår, så tror jeg at det er en pige-ting. Vi kan godt lide at røre ved folk, vi holder af. Eller som vi er tiltrukket til. Så jeg synes du skal tage det som et kompliment! Og så selvfølgelig bede hende om at lade være, når det irriterer dig. 

For at være helt ærlig så tror jeg hun ødelagde dit hår, fordi hun gerne ville røre ved dig, men det ligesom blev for personligt, hvis hun ikke drillede dig imens. Det kan være hun kan lide dig? Hvis en pige konstant rører ved dig, er det tit fordi hun bare ikke kan lade være. 

Det er selvfølgelig også bare være at du har helt uimodståeligt hår, hvem ved? 

Smil fra Zebra

523

Dét første indtryk var at du var ligesom dem fra min skole 'hår voks, humør tøj, elsker idræt, og driller alle' også kom den bemærkning 'din mening er også velkommen) du er klart ikke én fra min skole... Dé er enten grimme og søde eller dumme igen lækre ;-D

Undskyld jeg lige kommentere dét, men dét er bare så sexed med sixpak!!!
Elsker det seriøst bare så meget. Har desværre ikke haft en kæreste med det, men har en ven.

Og ved faktisk ikke om min kæreste kan få dét (han har en sygdom).

524

 hvis folks meninger om dig ikke betyder noget, hvorfor spørger du så?

496

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program