Jomfru

forumspørgsmål

Jomfru

forumspørgsmål af
Jomfruen
Oprettet 11 år 8 måneder siden

Hej!

Jeg er en dreng på 16 år, og er jomfru, storset alle mine venner er ikke-jomfruer...
Der er bare ingen piger der viser intresse for mig, så gætter på at jeg skal være jomfru, det næste laaaaaang tid...
Når jeg er sammen med mine venner og de snakker om det, føler jeg mig meget mere barnlig... De prøver at mundre mig op (som venner gør), men det hjælper intet.
At være jomfru er det ENESTE der er pignligt ved mig selv...

Tak på forhånd

Hilsen Jomfruen.

Kommentarer

Hej håber du vil høre fra en 13 årige. Men vis der ik er nogen der viser intresse. Så kan det være du skal prøve zooks.com der er der mange piger nok viser intresse. Håber du kunne brug svaret:-D:-D:-D:-D:-D

302

 jeg vil altid være jomfru.. for det er nemlig mit stjernetegn :I

319

Jeg er godt nok kun 12 men nogle af mine venner/veninder er ikke-jomfruer. Efter min mening, skal man først gøre dét når man har dén rette. Man skal stole 200% på personen inden man gør dét. Da nogle godt kunne finde på at skride efter. Jeg ville også vælge én anden jomfru for ligesom at vi kan være lige uerfarene.

Og der vil altid være en der ude et sted.
Min ven sagde præcis dét samme som dig men han har nu et suge mærke efter at have knaldet med én ;)
Vent til den rigtige er der :)

313

hej!

hvem siger at være jomfru er en dårlig ting?

det jo bare altid godt at du er jomfru og ikke har fået følser for den rigitge END at ikke have følelser for en og ikke er jomfru.

du er 16, også der hvor du kind of skal begynde at "grow up" ingen har sagt at være jomfru af en alder af 16 er pinligt, for det er jo her hvor du begynder at møde nye mennesker og måske en du virkelig falder for?

det er specielt hvis du finder en pige du virkelig er forelsket i og i begge er jomfruer! for så er det jeres første gang sammen og det der gør det specielt er at hvis i virkelig er de eneste for hinanden så har i ikke været sammen med andre! det jo ikke særlig dejligt at have en kæreste som har haft sex med 3 fyrer i forvejen vel?

det kan godt være dine venner snakker om det og måske håner dig lidt, men du skal da bare lade det gå ind af det ene ører og ud af det andet, for du får jo din første gang på et eller andet tidspunkt!

hvis du er desperat og går rundt og leder og ligepludslig bare finder en pige fordi du er så desperat så er der jo intet specielt over det..

hvis du møder en der kommer pludseligt og i virkelig elsker hinanden og beslutter for at gøre det? så vil jeg sige det er specielt, for det er med en du elsker, og en du har bygget et forhold til :-)

jeg er pige og syntes ihvertfald det er specielt sådan, sådan tror jeg også de fleste piger har det, for hvis de selv er jomfru og så får at vide at de er deres første, så føler hun sig jo speciel at det hende der har fået chancen.

ved ikke med andre piger, men at være sammen med en fyr der allerede har været sammen med flere før?

ikke specielt speciel i mine øjne :-)

314

Hej dude!
Jeg er en pige på 15 år jeg bliver 16 om en uges tid, jeg vil starte med at sige jeg ikke er jomfru længere og ikke har været det siden jeg var 14 :)
- altså måske skal du osse vise interesse for pigerne eller se ind ad og spørge dig selv hvad du måske kunen lave om før pigerne får interesse for dig!

Du behøves ikke skynde dig med at have sex for nogle piger vil måske helst have en jomfru for ikke at skylle konkurrere med de andre han har været sammen med..

Men vi piger er jo helt forskellige for hende der skrev før i dette indlæg ville jo ikke have noget mod en 16årig jomfru, hvor jeg derimod ikke ville have en jomfru.. altså jeg har haft sex med otte drenge og jeg kan mærke på dem om de er jomfru og jeg får ikke rigtig samme nydelse ud af det med en dreng der ikke ved hvordan pigekroppen er :)

Ønsker dig alt lykke med at finde din eneste ene og alt mulig andet !:)

KNUS!

294

hey boy on 16:) nu får du lige svar fra den her dejlige tøzz(mig)<3

 

at være jomfru: det at være jomfru skal man ikke skamme sig over!:D det er noget man skal være stolt af:) du skal ikke skynde dig at have sex for dine venners skyld men for din egen! sex er altid det bedste når det er med en du elsker:)

et smil med på vejen: jeg vil lige give dig et lille håb;) 1. jeg kender omkring 4 dejlige drenge som havde sex første gang som 18 og 19 årige;) så tro mig du skal vente til den rigtige<3 2. det er rigtig dejligt at du ikke er bange for sex og ikke er usikker ved din krop, rigtig rart at høre^^ 3. gennemsnittet af unge som har haft deres første gang har været når de var 16 år:) og den alder er du på nu så du skal ikke stresse endnu:)

ang. dine venner: det er rigtig godt at høre at dine venner støtter dig i det og ikke presser dig, fantastiske venner du har fået dig:D

hårdt: det kan godt være lidt hårdt i teenage alderen som dreng at være jomfru når alle ens gode venner og alle omkring en har haft sex. jeg kan faktisk også fortælle dig at 25% af alle unge lyver omkring om de har haft sex før overfor sine venner fordi de bliver seje eller populære på det:/ det er jo ret nedern

piger: det er lidt svært hvis du ikke ved hvem du skal gøre det med:/ men jeg syntes også du skal finde ud af hvem du gerne vil gøre det med:) husk at det ikke SKAL være en kæreste men bare en som du stoler på og holder af;)

 

-knuzz C<3

295

Hej.
Jeg er en dreng på 19år som også er jomfru. Jeg kan godt følge dig i at man godt kan føle at det er helt vildt pinligt... det synes jeg faktisk også.
Det er i hvert fald ikke noget jeg fortæller til alle. Og når man er 19år har alle man kender både haft kærester og haft sex. Og lige netop når de taler om sex osv. og man som den eneste ikke kan tale med, ja så føler man sig lidt udenfor. MEN jeg tror stadig på at det kommer, DET gør det....det skal det og det gør det også for dig.

Jacob ( Jomfru 19år)

291

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program