Hej

forumspørgsmål

Hej

forumspørgsmål af
Hannah
Oprettet 11 år 11 måneder siden

Hej cyberhusbrugere

Jeg har længe "ønsket" mig en dildo, men jeg ved ikke hvordan jeg skal få fat på en? Jeg har set på diverse hjemmesider, men så skal den jo sendes hjem, og så afslører jeg jo mig selv, for mine forældre^^
Jeg ved også godt, at man kan gå i en alm. sexbutik, men det tør jeg simpelthen ikke.
Har I nogle andre ideer?

Udover det, så tænker jeg nogle gange over, om jeg er for stram dernede, og om jeg overhovedet kan bruge en dildo uden at det gør for ondt.. Hvordan finder man sin "størrelse"?

Er der nogle af jer der har erfaring med at købe og bruge dildoer?
Please, jeg har virkelig brug for hjælp^^

Kommentarer

Hej Hannah.

Kan godt forstå dine tanker, du er langt fra den første der tænker over det med forældre og størrelse og sådan, det tror jeg enlig langt de fleste piger har gjort hvis de har skullet anskaffe sig en dildo. :)

Jeg vil starte med at besvare hvordan du kan anskaffe dig en dildo uden at dine forældre opdager noget, og så bagefter komme ind på størrelsen.

Der er flere forskellige muligheder for at skjule sådan noget for sine forældre.
Rigtig mange af de internetsider som sælger dildoer eller generelt sexlejetøj tilbyder en anonym levering. Det skal forstås sådan at de enten sender pakken uden nogen tegn på hvor den er sendt fra, eller at de bruger et "falskt" navn som afsender. Det er noget som du skal prøve at høre den pågældende side om ved at skrive til dem. Så er der så det problem at pengene skal hæves et sted fra, nu ved jeg ikke om du har noget hævekort, visaelektron eller lignende. Men hvis du har det så er det rigtig tit at dine forældre har så de kan se på deres netbank (hvis de har det) når du bruger penge. Den bedste løsning der er simpelthen at gå ned i din bank at spørge om de kan det og kan de det, så kan du bede dem om at fjerne den mulighed fra dine forældre. Du kan også hvis du skriver til sådan en side spørge dem om de har mulighed for at lave deres navn om eller helt fjerne det fra regningen så dine forældre ikke kan se hvor pengene er overført hen. Det kan dog gøre at dine forældre vil stille nogle spørgsmåltegn ved det.

Det var den ene mulighed, så er der også muligheden for hvis du har en god ven/veninde at han/hun måske vil modtage pakken for dig. Hvis du har en som du virkelig stoler på så vil jeg nok anbefale denne løsning.

Nu er det så jeg ikke kan huske om man rent faktisk kan betale med en regning som bliver sendt med pakken, jeg mener godt man kan det og så for et gebyr på omkring 30 kr. kan du gøre så ingen kan se hvad pengene er brugt på.

Men nok om hvordan man kan få sig en dildo, der var også noget med størrelsen.
De fleste piger skal bare bruge en normal dildo og det vil jeg også tro er tilfældet ved dig, jeg mener det plejer at lyde at som 9 årig eller under er det en lille, som 25 årig eller under er det normal, og når man når op over de 25 er det meget forskelligt. :)

Det er selvfølgelig kun cirka tal men jeg er ret sikker på det er en normal til dig, det er størstedelen af alle piger.

En god ide hvis du vil bruge en dildo er også at bruge noget spyt, glidecream, olie eller lignende, ellers kan det godt gøre lidt ondt. Det kan også være en god ide med et kondom på dildoen, men ikke stærkt nødvendigt hvis det kun er dig som skal bruge den og du husker at vaske den godt.

Jeg håber at dette har kunnet hjælpe dig lidt, ellers må du skrive igen.

Venlig hilsen Daniel

532

 Hej Hannah.

De fleste online sex-shops sender tingene hjem i sorte plastikposer uden logo, så man ikke umiddelbart kan se hvad det er. 

Men jeg har bedst erfaring med at gå ned i butikkerne også fordi, de der kan vejlede dig til at vælge den rigtige. 

Men ellers kan du måske få pakken sendt til en anden adresse? hjem til en veninde eller ven? 

Jeg håber at du finder ud af det

534

Tak for svar :)

Jeg tør bare simpelthen ikke gå i en butik, så det er ret umuligt..
Jeg har heller ikke mulighed for at få sendt det hjem til en veninde, for jeg har ikke nogen veninde som jeg stoler så meget på, at jeg ville kunne fortælle det :(

Jeg håber også jeg finder ud af noget - tak igen

438

Hej Hannah.

Når du får taget dig sammen til at købe en dildo, og du er bange for størrelsen så er mit forslag at du køber en analdildo, den er billigere og ikke så tyk.

 

518

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program