min far hader mig

forumspørgsmål

min far hader mig

forumspørgsmål af
homo
Oprettet 11 år 12 måneder siden

jeg er lesbisk da jeg fortalte min far det blev han sur og ville ikke have noget med mig af gøre nogen der har nogle gode råd til af få ham til at elske mig igen? jeg er homoseksuel og sådan er det men jeg vil gerne have at han kan lig mig for jeg har ikke en mor så han er faktisk den eneste jeg har :'(

Kommentarer

Hej Anonym.

Det er et rigtig svært problem du oplever, og et som virkelig kan volde meget smerte.

Først så må du forstå at voksne ikke altid er gode til at vise deres følelser som de er, mange gange hvis en voksen bliver ked af det så viser han/hun det med vrede og det kan være rigtig svært at se hvad det enlig er som barn.

Nu kender jeg selvfølgelig ikke din far men jeg har set denne reaktion i rigtig mange tilfælde før, og rigtig mange gange er det ikke fordi han/hun ikke elsker deres barn mere men fordi de bliver chokerede og forvirrede over det.

Du skriver ikke hvilken religion du eller din far tilhører men der er nogle religioner som ikke ser helt let på homseksualitet, for det meste er det den muslimske tro og jehovas vidner som ikke kan se helt let på dette.

Nu svarer jeg ud fra en blanding af at alle delene, så svaret kan varriere lidt alt efter hvad årsagen er, men hovedsageligt vil jeg svare som om din far er blevet chokeret/overrasket, da det højst sandsynligt er det som er sket.

Ved at du skriver herind viser du at du er en stærk person og det får du brug for da det aldrig er let at komme ud at et dilemma som dette. En ting som kan påvirke rigtig mange voksne er et barns følelser, jeg kan se ud fra hvad du skriver at du er rigtig ked af det, og det må du ikke skjule overfor din far, græd hvis det er det som du føler du har brug for, der er ingen skam i at græde og heller ingen skam i at blive gal eller rasende, så lad være med at gemme det væk.

Det allerbedste du kan gøre er at gå hen til din far og snakke med ham om det, det kan være rigtig svært at gøre, men det er den bedste måde at løse det på. Forklar ham hvordan du har det, at du ikke føler han elsker dig mere, forklar ham hvordan og hvis du kan hvorfor du har den seksualitet som du har, det kan måske hjælpe ham til at acceptere det.

Det er de bedste råd jeg kan give dig, herefter vil jeg bare ønske dig alt muligt held med det hele, jeg sender mine tanker til at det vil løse sig det hele.

Venlige hilsner Daniel

Ps. Jeg tror det måske ville være en god ide hvis du tog en snak med en af dem der sidder i chatten herinde, det kan lette nogle gange at få sagt tingene rent ud, og det er 100% anonymt.

485

 hej, jeg er selv en homoseksuel pige på 20, min mor tog det heller ikke nemt, som de fleste andre forældre troede hun nok det bare var en fase. Og så bekymrede tanken med børnebørn hende. Vi havde mange samtaler dagene efter hun fik det af vide. Men Det hjalp ikke, for hun var ikke klar. Hun havde brug for bare at få styr på tankerne. Den dag i dag har hun fuldt ud accepteret det, hele min familie ved det. Og jeg er også flyttet hjemmefra, bor sammen med to piger. Men vi skal til at flytte hver for sig. Den ene er min eks og vi lige gået fra hinanden næsten efter et forhold på 9 måneder, men hende accepterede familien også. Så tror måske din far nok bare lige har brug for at vænne sig til tanken

403

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program