Hvem skal jeg vælge

forumspørgsmål

Hvem skal jeg vælge

forumspørgsmål af
Miss sunshine
Oprettet 12 år 1 måned siden

 Hej,

jeg er 14 år og har et problem. jeg er i den situiation at jeg er forelsket i 3 helt vildt søde drenge. her er lidt om dem:

1) Er 19. virkelig sød, smuk, sympatisk, lækker, anderledes og vil sige at jeg er 90% forelsket i ham.

2) er 18 år. bor i holland. virkelig lækker, sød, charmerende og hans smil er gud. er ca. 80% forelsket i ham.

3) er 15. sød lækker, virkelig god krop er ret sikker på at han kan lig mig :P er desværre kun 50% forelsket i ham. og han er en af min storebrors veninders ex :/

hjælp hvem skal jeg satse på??????????? <3 <3 <3

Kommentarer

Jeg synes som udgangspunkt at du skal mærke efter inden i hvem du helst vil være sammen med, og så gå efter ham, men jeg vil gerne skrive mine tanker om de tre drenge - det kan jo være, at jeg kan sige noget, du ikke havde overvejet.

Det, at nr 1 er 19 år og du er 14, kunne godt give nogle problemer simpelthen fordi, at I er forskellige steder i livet, og så er det svært at få et kæresteforhold til at fungere. Det er også ulovligt, hvis I ville dyrke sex, da du er under 15, som er den sexuelle lavalder i Danmark. Men det er på den anden side også ham, du er mest forelsket i, og det tæller jo meget til plus-siden. Måske skulle du prøve at finde ud af, hvad han føler for dig, og så tage udgangspunkt i det?

Nr. 2 er også en del ældre end dig, og han bor jo rimeligt langt væk, så det kan godt være, det det ville være træls, hvis det var ham du endte med at satse på, for I kan jo ikke se hinanden så tit.

Nr. 3, synes jeg, lyder til at være den du bedst ville kunne få noget godt sammen med, men du er jo meget mere forelsket i andre end ham, så det ville ogsp være lidt træls at gå efter ham, og ikke helt fair - du skriver at han godt kan lide dig. Men hvis jeg skulle sige en af de tre, jeg synes ville være bedst for dig ud fra det du skriver, ville jeg sige nr. 3.

Men måske skal du bare vente lidt med at satse på nogen som helst, til at dine følelser har udviklet sig nok til at du slet ikke er i tvivl længere. Måske ender du med at være 200% forelsket i en helt fjerde!

 

566

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program