Forelsket i min veninde?

forumspørgsmål

Forelsket i min veninde?

forumspørgsmål af
Hunkønnet.
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hej,

jeg er en pige på fjorten år, der oplevede noget underligt for ca. et halvt år siden:

Jeg sad på en bænk, ved siden af min gode veninde, S. imens der blev holdt tale af en af de voksne. Nogle gange mødtes vores øjne, og de flere gange fik jeg en varm og elektrisk følelse op i mig, som jeg kom til at smile af. Det fik tankerne at køre rundt i hovedet på mig, om det nu var kemi. Om jeg er til piger, eller om det blot er noget jeg bilder mig selv ind i? For her forleden var jeg begyndt at rydde ting ud på mit værelse, hvor jeg så fandt en af de dér, 'veninde-bøger' der altid var så smarte i 5. klasse. Jeg slog så op i den, til jeg stødte på min venindes navn .. og når jeg så, at hun havde skrevet 'ilu<3' i et hjørne på siden, fik jeg det virkelig underligt. Stirrede ned på de tre bogstaver og hjertet, der altså kun mentes som venskab, men alligevel kunne jeg ikke se det som venskab. Men når jeg så tænker over det hele, så kommer jeg til dét at hun måske ikke er til piger .. og at jeg ikke vil ødelægge venskabet, hvis jeg fortæller hende hvordan jeg har det .. for der er nogle gange hvor jeg kommer til at tænke på min veninde og mig, som et kærestepar. Og det kommer sikkert ikke til at ske' i fremtiden, hvis jeg nu ødelægger det hele lige nu og her.

Men jeg er stadig i tvivl, da den følelse er fremmed for mig, jeg ved ikke om det kun er noget jeg bilder mig selv ind i, eller om jeg virkelig er forelsket i min veninde? Eller om det blot er et lille crush jeg har på hende.

Men noglegange har jeg det som om, at hun hele tiden ser på mig, smiler fjoget når mine øjne møder hendes, og hun kommer hele tiden med kommentare, som om det er vigtigt at have min fulde opmærksomhed. Men det er nu ikke, at jeg hele tiden tænker på hende, det er blot et par gange hvor hun dukker op i mit hoved, og i mine drømme.

Har I oplevet noget lignende før? For jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af med mig selv.

Kommentarer

Hej

ja sådan noget med kærlighed er svært. Du skal først finde ud af om du er til piger eller drenge eller begge køn. Det er ikke nogen skam at være til piger overhovedet. du kan jo bare spørge din veninde om hun er til piger eller drenge, på en måde så hun ikke falder mistanke. så vil det enlig ikke påvirke jeres venskab eller ødelægge det

kh Felicia.

391

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program