Mit helvede..

forumspørgsmål

Mit helvede..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 6 måneder siden

Jeg er en pige på 13 år, jeg føler jeg lever lidt på en facade, jeg spiller glad over for mine venner og veninder i skolen og hvis jeg er sammen med andre, men inerst inde er det et helved..

Den sidste uge har jeg ledt efter en sted at kunne skrive ''min historie'' som jeg bestemt ikke er stolt af .. det sidste halve år har været det rene 'helvede' rent psykisk.. det startede et stykke tid efter jul hvor jeg havde den ehr bedsteveninde, og vi blevet meget meget uvenner på et tidspunkt, selvfølgelig blev jeg rigtig ked af det og det var ikke nok med bare at græde? nej, det skulle ske noget, så det førte så til at jeg begyndte at skære i mig selv.. siden den dag, har jeg gjort det ofte, her den sidste halvanden måned har det bare gået ned af bakke, der går ikke en dag uden jeg tænker på selvskade, 2 uger er det ALLER højeste jeg har kunnet holdet mig væk fra kniven, her for ca en halv måned til måned siden sad jeg i badekar, og tænkte voldsomt negativt, jeg begyndte derfor at prøve at drukne mig selv 2 gange .. da jeg ikke kunne få mig til det alligevel, vaskede jeg mig og gik op af badet, og da alle i huset så var gået i seng, fandt jeg kniven frem, den kniv som er min ven, den jeg lever på, den der hjælper mig med mine indre negative tanker, her for ca en uge siden skulle jeg ned i byen før noget halbal med nogle piger, jeg tog min kniv med for en sikkerheds skyld og havde slepet den før jeg tog afsted, så her forleden blev jeg så rigtig psykisk ked af det igen og skar i mig.. kniven var voldsom skarp, det dybeste jeg nogensinde har skåret, det blødte meget.. igår gjorde jeg det så igen, men istedet for at nøjes med en rifte, skar jeg 2 store og dybe og 2-3 mindre, det blødte rigtig meget denne gang, og nu er der så betendelse i.. min mor har busted mig en gang i at skære i mig da hun en dag så det på min arm hvor jeg nu har en masse ar, og jeg tør ikke sige til hende jeg er afhængig, hvad skal jeg sige? hvordan skal jeg forklare det? hvordan skal jeg starte? hvordan reagere hun? bliver hun sur? ringer hun til nogen eller lignene? der er så mange spørgsmål.. jeg vil ikke virke som en psykopat, men jeg kan bare ikke holde op, lige meget hvor meget jeg vil.. jeg sidder nu med kniven i tankerne og ved det måske går galt igen i aften.. jeg har haft mange selvmords tanker, over dosis, springe fra ud fra en bygning, gå ud forand en bil, drukne mig, skære min puls over.. så mange tanker, å mange ubrugelige grunde, kun fordi jeg har psykisk negative tanker.. hvis der er nogen der bare på en eller anden måde har nogle hjælpe metoder, så skriv gerne, jeg er åben for alle muligheder.

- PS. det her er hurtigt skrevet og ikke læst igennem, klokken er ca. halv 1 og jeg har bare brug for at komme ud med det hurtigst muligt, så derfor kan der være stave fejl osv.

Kommentarer

Hej Melanie

Det er tydeligt at læse at du har det rigtig svært lige nu, og at du går med nogle ret voldsomme tanker hele tiden. Jeg kan godt forstå at alt det der gør ondt og alle tankerne kan være ret svære at overskue, og derfor synes jeg også det er rigtig godt at du skriver og dermed rækker ud efter hjælp her i Cyberhus.

Nogle gange kan tanker og følelser gøre så ondt indeni at det kan virke som den eneste løsning at få dem ud ved at "skære dem ud" med kniven. Men det er ikke den eneste og i hvert fald slet ikke den bedste måde at få styr på følelserne når du er psykisk nede. 

Du kan lære at klare de psykiske nedture uden at skade dig selv. Du kan lære at tackle problemer. følelser og tanker på en anden måde end ved at skære i dig selv...men det kræver at du får noget hjælp. 

Jeg synes du skal kigge forbi vores chatrådgivning og snakke med en rådgiver om hvordan du kan få noget mere hjælp. Både i forhold til det sår du lige nu har der er ved at blive betændt, og til de dybe sår du bærer indeni, som tydeligt også har brug for hjælp til at hele igen. 

Chatten er åben idag, fra kl. 14.00...jeg synes du skal kigge forbi. 

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

630

 

Blev virkelig ked af det da jeg læste din historie, jeg har selv haft en dårlig periode i mit liv hvor jeg begyndte at sulte mig selv og var tæt på at cutte så kan godt forstå dig selvom dit jo er værre. Jeg er selv 15 så det må være ca. et år siden jeg havde det dårligt men det gør stadig ondt at tænke på. Jeg ved godt det her nok ikke hjælper men hvis det du nogle sinde for brug for en at snakke med om det som måske ville kunne forstå dig så skriv, så sender jeg gerne en mail.

594

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program