Forelsket i ældre fyr! hvordan ser han på mig?

forumspørgsmål

Forelsket i ældre fyr! hvordan ser han på mig?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 8 måneder siden

 Hej alle!

Jeg har et indre stormvejr for tiden. Jeg er blevet forelsket i en fyr, vi har stort set altid kendt hinanden (han er søn af min families venner) og nu er jeg altså dybt forelsket i ham. Jeg er 16 år, og han er 23-24 år! Heldigvis er han ikke så voksen i sin opførsen og i hans sind.

Men jeg ved ikke om han ser på mig som en lille teenagetøs eller en han kunne være kærester med.

Jeg har en ide om at han kan lide mig( han smiler og hilser altid meget sødt(og lidt genert?)) men måske er det bare fordi jeg er forelsket i ham.

skal jeg sige at jeg kan lide ham? eller bare 'lægge an på ham' ? eller er han for gammel? 

Kommentarer

 Please svar, nogen!!! 

417

Jeg har desværre ikke noget svar til dig og det kan jeg se at der heller ikke er andre der har:(.   Det er jeg ked af, prøv chatten. Jeg tror at du har brug for en "hjælpers" mening eftersom det er et meget vanskeligt spørgsmål.

 

Hilsen den der virkelig har ondt af ALLE dem der har store problemer i livet!!

 

P.s. vidste ikke hvad jeg skulle kalde dem fra chatrådgivningen..  Nu hedder de bare hjælpere :)

 

 

 

388

har også selv de problemer men han er meget ælder jeg prøver at glemme min men det går ikke så godt fordi vi er nabo'er så det er lidt svært kan godt forstå dig smukke sidder både med det problem og med mange andre desvære smukke

434

   venner kan man aldrig få nok af (sig han er god at tale med ) kaffe-the- saft m.m. hvem ved hvad fremtiden byder?

433

   hej igen! sig du har en veninde, der er begyndt at komme sammen med en "gammel " mand, hvad skal du dog gøre? hmm, min yngste datter (25) har lige slået op med en på 45. kærlighed har ingen grænser. hvis man ikke skyder, scorer man ikke (fodbold og ?).

403

fortæl ham det, så må i jo arbejde ud fra det, jeg har selv prøvet det, og det var det vi gjorde:)

411

hej og tak men det er lidt svært er 13 og en på 35 og en anden på 18 ej tror sku ikke lige helt at det kan lade sig gøre

 

448

ja flot når jeg er 13 og han er 35 også er der en anden på 18 år de er begge vildt lækkere men jeg ved ikke hvad jeg skal gøre der er fire fyre ialt en på 35 en på 24 en på 18 og en på 15 min søster vil ikke have at jeg er sammen med nogen på 15 så ham kan jeg ikke være sammen med   hun er mega dum men hvis jeg ikke høre efter hvad hun siger så siger hun det til min far.. hilsen den

 

402

 Den er ikke god, jeg har selv været der! Jeg har altid haft en lille forelskelse på min storebrors bedste ven som er 22. Jeg er selv 15. Det var helt vildt forfærdeligt når han kom hjem til os, det væreste var at han om morgnen går rundt i undebukser og morgenhår så jeg prøver altid at blive inde på mit værelse til han tog hjem. Men jeg vidste jo godt der aldrig ville kunne ske noget, og ingen ville jo nogensinde få noget godt ud af det. Så det tog mig et par måneder og så kom jeg mere og mere over ham, men stadig gør det ondt når jeg ser ham men det er bedre sådan. 

412

 Hej, jegforstår godt hvordan du har det. 

Hvad du skal gøre afhænger efter min mening meget af, hvor tit du ser ham, og vhor godt du kender ham. Kærlighed har ingen grænse, men det med aldersforskel kan være svært. Jeg har slev prøvet det, og kunne til sidst ikke klare vores forhold, fordi der var ingen jeg kendte som forstod, også var vi meget forskellige steder i vores liv. 

Men hvis du og dine forældre kender ham, godt er det samme problem der jo ikke. Jeg kan ikke fortælle dig hvad der er rigtigt, det er jo dit hjerte du skal følge. Men du kan altid tage en snak med ham, om du vælger af fortælle ham alle dine følelser, eller bare at du godt kna lide at være sammen med ham, er op til dig. 

Håber det går dig godt fremover. 

436

hej og tag mine forælder kender ham godt og vi er på ferie sammen ja vi er sammen hver dag og jeg prøver slf af blive oppe på værelset ind til han er gået men jeg ved jo godt at jeg ikke kan har kun gjordt det en gang på to år nu det går aldrig væk

426

ja *

439

Jeg tror nu nok det skal gå over. Men spørgsmålet er om du gerne vil have at det skal blive til noget. Eller om du hellere bare ville glemme det hele hvis du kunne?

445

Hey you.
Jeg må sige, jeg synes ærlig talt bare du skal tage det som det kommer.
Jeg har selv været i præcis samme situation, for omkring et halvt år siden. Jeg var selv 16 og han var 23.
Jeg synes bare du skal ''go for it'' hvis du er interesseret i det, og så må du se hvordan det ender. - Men du skal dog selvfølgelig også passe på dig selv.
Dog skriver du jo at han er søn til venner af familien og at i har kendt hinanden altid - så derfor har du jo allerede et godt indblik i hvem han er og hvordan han normalt opfører sig.
Husk dog at alle har personlige grænser, og hvis du føler han overskrider dem på nogen måde, så skal du huske at sige fra. Men det skal man jo sådan set med alle, uanset hvilken alder de har.
- OG forresten.. når jeg skriver tage det som det kommer, mener jeg - IKKE noget med at fortælle ham allerede nu, hvordan du går og har det. Den fejl begår jeg alt for ofte. At fortælle en fyr at man er vild med ham, ret så hurtigt - eller ud af det blå, kan skræmme ham væk, på et splitsekund. Hellere flirt lidt med ham og forfør ham, uden rigtig at sige andet - og hvis du kan mærke han reagere på det, kan du fortælle ham det. Hvis ikke han reagere, er han nok ikke interesseret.. På den måde undgår du også at blotte dig selv og dit hjerte, og du bliver ikke sat i en pinlig situation..

Åha, nogle gange ville jeg ønske jeg lyttede til mine egne råd. De er jo så gode! lol! ;-)

(Til at slutte af med, vil jeg sige at jeg ikke er sammen med ham længere. Han blev alt for hurtigt seriøs, mens jeg sådan lidt mere ville fjolle rundt. Deraf kunne jeg godt fornemme at han nok var en smule for gammel.)

Håber du kan bruge mine råd.
Kram fra mig :-)
 

421

 tak for alle de gode (og mindre gode ;) ) svar! Jeg er stadig forelsket i ham, og overvejer at gøre noget ved det snart. Han er bare så dejlig! og vi passer sammen, som fod i hose:) jeg var bare i tvivl om det gjorde så meget med alderen, men som man siger, kærlighed har ingen alder...

 

479

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program