Pigers mening om forskellige tøjstile?

forumspørgsmål

Pigers mening om forskellige tøjstile?

forumspørgsmål af
Jacob
Oprettet 10 år 4 måneder siden

hej, jeg er en dreng på 14, som undre sig meget over hvilken tøjstil piger foretrækker (ved godt der er meget forskelligt) Men  ville lige hører om i er mest til drenge der går i:
 

 

 

Streetwear - Hovedsageligt behageligt tøj - Bla. Rocawear

Pópstil - Nedringede trøjer osv. Bla Samsøe Samsøe

Hippielook - Meget kulørt tøj, og massere af smøkker bla. kender jeg ikke nogle mærker der sælger tøj, der har et hippie look

Punk - random tøj med Huller

Osv.

Hilsen "Jacob" :)

Kommentarer

 hej Jacob! jeg kan bedst lide hvis drenge ikke går for meget op i deres tøj, men en ting jeg syntes er for over-fedt til drenge, det er seler!! og skjorte, gerne skovmands, med oprullede ærmer. det er nice!

og ikke for mange smykker i guld/sølv! ur kan gå an, men guldkæder syntes jeg er lidt yt...

ps sjovt nok kender jeg en jacob, der kører sele-stilen... 

479

Folk der hedder jacob har sådan set ret god stil :)

493

 Skaterstilen er fed :-)

468

 Hey Jacob :)

Jeg synes godt om drenge i skjorter, eller helt almindelig enkle trøjer. 

Men hvis drengen ikke selv kan lide at gå i det, så synes jeg også at det kan ses, også er det efter min mening ligegyldig hvor smart tøjet er.

:)

481

hej

Jeg synes at de er op til drengens beslutning hvad han vil gå i. for det er jo ikke det ydre der tæller. det er det indre, men self må drengen godt gå op i seig selv. og gå i noget pænt tøj. men det skal være hvad drengen selv synes er pænt. så det er op til drengens beslutning.

kh Felicia.

415

 Hej Jacob,

Jeg er lige blevet femten så det er en femten årigs mening. Selvfølgelig skal du kun gå i det tøj du selv syntes er rart at gå i men hvis du vil have min ærlige mening så betyder tøj stadig en del. Det siger meget om personen. Jeg kan personlig vildt godt lide når drenge går i tøj som er mere skater agtigt f.eks. alis og carharrt, som man kan købe en masse af på nettet. Men den stil jeg virkelig tænder af på er pop stilen, det er fint nok når man er 12-13 men helt ærligt, det er så forfærdeligt at se på. Punk er fair nok men så skal man ligesom også være en rigtig punker, det kan faktisk være ret sejt til nogle. Men hvis man vælger punker stilen skal man lige være opmærksom på at man nok vil få lidt hate i starten fra nogle. Hippielook er nok noget af det fedeste men det kan godt blive for meget hvis man KUN går i helt vildt mærkelige bluser. Jeg syntes at den bedste stil er en blanding af skater og hippie. Måske skulle du kigge lidt på nogle hjemmesider, eller nogle musikker og se hvad du syntes om deres tøj. Jeg har selv haft svært ved at vælge stil men så begyndte jeg at prøve at høre noget forskelligt musik og derfra fik jeg en masse inspiration fra det tøj de har på. 

 

P.s. man kan aldrig gå galt med skjorter! skovmandskjorter er altid godt!

453

 SKATERSTILEN! Carharrt, Alis og sådan noget er seriøst fedt!

473

Hey Jacob!

Jeg kan bedst lide drenge med en afslappet stil. skovmandsskjorter er så nuttede til drenge. Jeg elsker også når drenge går i Converse All Star! Stilen må gerne være lidt poppet, men ikke for meget. Og cardiganer! Jeg elsker simpelthen bare drenge i cardigan. Det er så sødt at se på! En dreng kan ikke eje for mange cardiganer (jo, måske)!:D Jeg er ikke særlig vild med når drenge har alt for store trøjer på hele tiden, eller konstant har jakke på når de er indenfor (kender mange af den type, og det er ikke særlig tiltrækkende!). Der må også godt være lidt farver, fx. en lille cap, eller en gul t-shirt. det er altså sødt med farver!

håber du kunne bruge mit svar til noget

kh. Victoria <3

Ps. Jeg kan godt lide drenge med voks i håret, (bare ikke formeget voks) det er sexet!(;

474

Voks er bare dæææjligt :)

491

S W A G

442

 Emo stil er mega dejligt også til piger<3

467

Hej Jacob

 

Jeg syntes det er mega nice hvis drenge har en lidt nedringet bluse på så man kan se deres brystkasse, jeg syntes også at det ser cool ud hvis drenge måske har et perle armbånd på eller en perle halskæde på med et kors eller noget andet i midten. Converse til drenge er også super cool.

Du kan måske tage en blæser ud over en nedringet bluse. Jeg kunne forstille mig det ville se super nice ud sammen. :)

 

498

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program