Jeg giver op :/

forumspørgsmål

Jeg giver op :/

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Jeg skar ikke i mig selv, i 14 dage.. Men i sted for begyndte jeg at krasse mig på armene, de er fyldt med brandmærker nu eller sår :/ jeg troede lige jeg kunne holde det, men jeg kan bare ikke lade vær. Jeg skal have en mega stor smerte. Det holder ikke op. Jeg tror gerne jeg vil indlægges, har behov for det. kan ikke mere. kan ikke holde facaden mere. men de gider ikke indlægge en med selvmordstanker og 5 selvmordsforsøg bag sig, man skal nærmest bare prøve og forsøge selv mord igen, for så gider de nemlig godt indlægge en.
Jeg kan virkelig ikke mere, har holdt en facade så længe og jeg giver virkelig op nu. Jeg kan ikke klare de psykiske smerter mere. jeg har brug for hjælp i psykiatrien, men de gider bare ikke hjælpe en med borderline. Er det virkelig bare sådan at man skal tage en overdosis igen. Jeg har pillerne og er virkelig rigtig tæt på at gøre det… Hjælp ellers ender det her totalt galt :/ 
Felicia.

Kommentarer

Hej Felicia

Jeg er ikke i tvivl om at du har brug for hjælp lige nu, og det er rigtig godt at du selv føler dig klar til at blive indlagt og modtage hjælpen. Jeg ved ikke hvorfor du ikke kan få den hjælp du ønsker lige nu, men jeg kan godt forstå hvis du er ved at opgive når du føler at ingen lytter til dig. 

Men...jeg håber ikke du opgiver helt endnu, for jeg tror på at det er muligt at finde en løsning så du kan få noget hjælp. 

Jeg synes du skal komme i chatten, så vi kan finde ud af hvilke muligheder der kunne være for at vi kan hjælpe dig med at få noget af den hjælp du har brug for og gerne vil have.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian 

410

hej Felicia!

du må ikke give op nu....du er bare på vej ned ad bakken for et finde stien til lykke. du tror du har ramt bunden men det har du ikke, du skal bare fortsætte ned ad og så vil du snart se en jordbær plante og en masse blomster, det er ikke der du skal ind det er helt ned bag ved brumbær busken, så du kan ikke se den men den er der du skal bare lede lidt endnu.

hilsen the dk girl

424

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program