er jeg fair?

forumspørgsmål

er jeg fair?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hej alle derude.. jeg har prøvet at skrive til brevkassen, men har nu ventet i 4 dage, og jeg er efterhånden godt og grundig træt af det. anyway jeg har mødt en dreng som vi kalder "N" for noget tid siden, vi begyndte at snakke sammen og vi mødte da også hinanden én gang irl. (det skal siges at HELE historien forgår på nettet) men jeg sidder så på computeren og der er en anden dreng der skriver til mig. vi kalder ham "M", og vi kalder mig "S" jeg sidder så på computeren, pludselig skriver M til mig "Jeg ved alt om dig S" jeg svarer så: "bevis det" han begynder at fortælle lidt om mit liv, og jeg får kuldegysninger, for de eneste jeg har fortalt om mit liv er til min bv, og N. jeg bliver vildt bange/bekymret og tænker straks at det er N dder har sagt det, fordi N har en bror, som jeg tror er M. jeg tror så at min ven (N) har sagt det til sin bror (M) og jeg bliver vildt sur, og skriver til N "fuck dig" og sletter ham på fb mm. han skriver så på mobil "Hey, hvad skulle det til for?" og jeg har stadig ikke svaret ham, det er ca. en uge siden nu.

Er jeg fair? jeg mener jeg ved jo ikke om han HAR sagt det til M, eller om jeg bare har skrevet det i en debat eller noget. jeg blev bare så forvirret ked af det og sur på samme tid. skal jeg forklare ham det eller skal jeg bare lade det ligge?? svar hurtigt, TAK.

Kommentarer

Synes du skulle spørge N om det er ham der har gjordt det, og så sige undskyld hvis det ikke er.

433

tak.. men er der andre der har nogle råd eller noget? kunne godt bruge flere svar :I

403

Jeg synes overhovedet ikke at det er fair.. Det er lidt forvirrende det du skriver. Men hvis det ikke er N der har gjort det, så kan du jo egentlig ikke være det bekendt. Jeg synes at du skal finde ud af hvem M er, og få alting på det rene.

419

Jeg synes overhovedet ikke at det er fair.. Det er lidt forvirrende det du skriver. Men hvis det ikke er N der har gjort det, så kan du jo egentlig ikke være det bekendt. Jeg synes at du skal finde ud af hvem M er, og få alting på det rene.

430

ja, jeg har prøvet at få fat i M, men han laver hele tiden sjov med mig, og f.eks. siger "Jeg er N!" og det næste øjeblik er han M og det næste er at han overhovede ikke er dem osv. han vil ikke tage det alvorligt, også selvom jeg siger det til ham! :s

384

Hvor henne opsøgte ''M'' dig henne?

371

 Synes ikke du er fair.

Spørg ham om det er ham der har gjort det.

412

Hej alle!! tak for svarene, jeg spurgte N om det var ham og han sagde han ikke kendte M, så jeg tror bare at jeg dropper det og nu er vi venner igen.... selvom vi ikke snakker særlig meget sammen i:

379

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program