Forhold - Hovsa

forumspørgsmål

Forhold - Hovsa

forumspørgsmål af
Martin
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hej!

Jeg har i løbet af det sidste halve år fået rigtig mange nye venner og veninder i en nabobyen. Problemet er bare at alle mine veninders kærester har en tendens til at hade mig. Og jeg mener ikke bare at de synes jeg er irriterende. Jeg er blevet truet på livet af to af dem. Det har jo så også resulteret i at blandt andet så har de samme veninder slået op deres kærester fordi at de synes at venskab var vigtigere end deres små sindsyge kæreste.
Jeg var for eksempel til en fest, hvor jeg snakkede meget med en af mine veninder, som på det tidspunkt var single. Senere har jeg så fået at vide at to af de andre drenge, som åbenbart har haft et crush på hende, havde været lige ved at slå til mig, hvis ikke det var fordi at en af mine andre veninder talte dem fra det.

Men altså, et eller andet må jeg jo gøre forkert siden jeg bliver så hadet af alle drengene. Jeg tvivler stærkt på at det er fordi jeg flirter med dem. for altså, så skulle jeg flirte med utrolig mange piger, og det synes jeg nu ikke at jeg gør...

Nogen som har nogen bud på hvad jeg skal være påpasselig med i forhold til veninders kærester?

Mvh Martin.

Kommentarer

det at de kærester har truet dig, har intet at gøre med at du muligvis har flirtet med veninderne. det er mere fordi at fyrene har følt sig truet bare af din tilstedeværelse. så hvis du ikke har flirtet med dem. er der nok intet du kan gøre. så er det fyrende der har været dumme.
jeg har selv haft fyre der havde truet min bedste ven fordi de følte sig truet eller havde den holdning at en fyr og en pige ikke kun kan være venner.
så bare op med humøret og pris dig taknemmelig over at dine veninder holder så meget af dig så de vælger dig fremfor fyren :) 

511

 Hej martin lidt ligsom som cille siger men  jeg tror at problemet er at fordi når du er sammen med dine veninder føler de andre drenge sig truet eller er jalux på dig fordi du er sammen med dem (som ven altså) og de bliver irriteret. bare vis dem at du kun er venner med pigerne og ikke andet :) hilsen SweetErika 

481

 Wtf skete der lige der   *-*
-sweeterika-

540

Synes bare at dødstrusler er lidt voldsomt hvis det er sådan det forholder sig? 
ved ikke om det bare er mig der synes det? :)

Hvad skete der lige hvor?
-Martin

489

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program