Veninde flirter med mig

forumspørgsmål

Veninde flirter med mig

forumspørgsmål af
Emilia
13 år
Oprettet 6 måneder 1 uge siden

En af mine veninder er begyndt at flirte med mig, det er jeg faktisk helt sikker på. Hun fletter fingre med mig, krammer og giver mig små klask i røven. Jeg har ikke reageret på det for ved ikke rigtig hvordan jeg skal reagere. Jeg er jo ikke sur på hende. Det er jo positivt at hun åbenbart finder mig attraktiv eller noget og det tænder mig da lidt og gør mig lidt nysgerrig. Omvendt kan jeg overhodet ikke se mig selv være kæreste med hende. Har i oplevet noget ligende og hvordan ville i reagere hvis i var mig?

Kommentarer

Det er ikke en sjovt sitation du står i, men når du skriver det tænder dig og nysgerrig på hvilken måde ? Jeg vil nok tage en snak med din veninde om hvorfor hun begynder med at flirte og om hun ligger noget i det eller har du snakket med hin om det ? Fortælle hin hvordan du har det med det og at du ikke er klar til et folehold hvis det er det hun kunne tænke sig, for så er det godt hun ved det og ikke sætter forventninger for høje.

12

Helt enig med hjælpsom fyr. Det er vigtigt at få snakket med hende så hun ikke går og drømmer om et fast forhold. Omvendt er du jo selv nysgerrig så det kan i jo sagtens have en snak om. Hvis hun kun er ude på et fast forhold så er der ikke så meget mere og snakke om men er i begge to intresseret i at at udforske lidt og gøre jer selv klogere så kan i jo fx lave en soveaftale eller noget. Der kan i jo så måske få kigget på hinandens kroppe og få snakket om dem og hvad i føler ved de enkelte dele. Og hvilke behov og drømme i har. Og jeg kan da sagtens forstå du synes det er rart hun finder dig attraktiv. Det er fedt at blive begæret, uanset om det er af drenge eller piger.

14

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program