Tænker for meget for hendes eks.

forumspørgsmål

Tænker for meget for hendes eks.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Hey.

Der er den her pige som jeg er ret vild med, og vi har efter hånden kændt hinanden godt stykke tid og er her på det sidste begynde at "kæreste lidt".
Men mit problem er, at jeg ofte tænker på hendes ekskæreste, (hvilket jeg synes er rigtig dumt..) og det irretere mig en del! Jeg kender ham ikke personligt, men har mødt ham en del gange, og ved hvordan han er som person.

Mine problemer er, at jeg har set dem rå kysse op til flere gange, mens jeg var vild med hende. Og jeg kan tydeligt huske, at jeg blev lidt ked af det den første gang jeg så dem, da jeg ikke troede hun havde en kærste, og jeg var faktsik på vej over til hende og spørge hende ud..

Det er godt 7-9 måneder siden de slog op, men jeg tænker meget ofte på hvordan de havde det sammen, især fordi de også virkede rigtig rigtig glade for hinanden den gang, og hendes eks er nærmest en fuldstædig modsætning af mig. Samtidig er han også en del år ældre (han var 27 og hende 18), og jeg næsten er et år yngre! 

Jeg tror ikke hun tænker så meget på ham mere, af hvad jeg ved af, men hun var ked af det i lang tid efter de havde slået op.

Ud over jeg ved at de har lavet rigtig meget sammen "fysisk(!)", så tror jeg at det der går mig på er at jeg ikke er i stand til at lave op til ham!.. Mest pga. alder og dertilhørende, men også fordi vi er så forskellige fra hinanden!

Jeg mener, hun er jo faldet for ham til at starte med...

Man kan i hvert fald sige hun prøver noget nyt, men ved ikke om det er godt eller skidt..

Kommentarer

Hejsa

i dit indlæg fremgår det ikke helt tydeligt hvad dit spørsmål er men jeg vil nu allievel prøve at besvare det :).

Jeg kan godt se det ikke er særlig fedt, og at du måske tænker på hendes eks fordi du er så vild med hende, at du ikke helt har forstået at hun er vild med dig.

det  lyder som om hendes eks var "drømme kæresten" for hende og det mener du måske ikke at du selv er. men tænk på det som; Hun har jo selv 'valgt' mig, så hvad med jeg bare nyder tiden sammen med hende end tænker på hendes eks og derved nedgøre mig selv?

prøv også at tænke på, det måske er godt at hendes eks kæreste og dig er forskillige, for der var jo en grund til de slog op, ikke?;)

Det lyder også som om du ikke er helt sikker på om hun er kommet helt over ham, og du måske er bange for at hun savner ham og 'dumper' dig, til fordel for ham, så jeg syntes du skal snakke med hende og spørge ind til det her som du skriver her.

Mvh. B aka Lou.

441

Damn! I over skriften skuller der stå: 

Tænker for meget på hendes eks.

 

429

hej

Jeg syns du skal give jeres forhold en chance, de fleste piger, har mange sider af sig selv. Og kan derfor ogs komme sammen med flere forskellige typer. Med lidt selvrespekt fra din side, hvis hun sir ja, er det et tegn på hun tror på du kan leve op til alt det han lavede med hende. Og du kan ik gøre andet end dit bedste for at vise du elsker hende. At du tænker meget på hendes eks, vil jeg finde forståeligt nok, min egen kæreste spørger i perioder, tit ind til min ekskæreste, og hvor meget jeg elskede ham, og hvad vi lavede sammen.. (Ikke "fysisk") Jeg forklarer ham som regel jeg var ked af vi slog op, og at jeg havde det godt sammen med ham, men at vi var oppe at skændes alt for tit, og at vi mistede vores følelser for hinanden til sidst... Han fortæller mig  stadig at han ik ved hvad han skal gøre, for at vise han er bedre kæreste end min eks var, men han ER bedre, altid fordi han havde noget min eks ikk havde, og aldrig vil få.

- Hvis hun kan finde det i DIG som hendes eks ik har, og aldrig vil få. Er jeg sikker på hun siger ja

Hilsner, Angel..

440

Tak for dit svar, det åbnede faktisk mine øjne! (Eller hvad man nu kan sige) Jeg kender ikke helt årsagen til hvorfor de slog op, tror de kørte lidt død i hinanden til sidst. Men siden at jeg er af en lidt anden type, så må vi se om jeg har det hun manglede ja. ;)

500

jeg havede også skrevet en laaaaang roman men den er åbenbart ikke kommet frem. pis..

439

Øv!.. :(

411

Håber du når at læde dette svar og at i stadig er sammen. Hun har valgt dig fordi hun er vild med dig!!!! Jeg var selv i et forhold i maaange år med en som var meget anderledes en min nuværende kæreste. Og ja vi så lykkelige ud og ja vi har da også lavet noget i de mange år. Men jeg kunne ikke være mere ligeglad. Alder er bare et tal det handler om personlighed. Og din personlighed må være noget for hende og du er laaangt bedre end ham. Hvil i dig selv og vær stolt af dig selv. Man kan ikke være i et forhold hvor man skal frygte hele tiden. Nyd det og bare husk at for kviinder handler sex og forhold om personen. Ikke alder osv. Who cares om man har knaldet i tordenvejr eller i en bil eller what ever. Det er bare et setting, det vigtige er hvem man er sammen med. I hvert fald som pige. Håber da det er det samme for mænd. Knus og fyr den af i dit forhold og eventuelle fremtidige. Nyd det! Det der skal ske vil ske du kan ikke forhindre noget ved tankens kraft, så nyd bare det du har tag en dsg ad gangen.

424

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program