Svært...

forumspørgsmål

Svært...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 1 måned siden

Jeg er ved at lave min egen kostolan med 1400kcal om dagen, men efterhånden som jeg har skrevet ting i synes jeg det er blevet meget forvirrende.

F.eks. til morgenmad har jeg skrevet et helt stykke rugbrød med kyllingebryst/skinke og et glas mælk... Men det gir kun 120kcal hvor man skal have 325kcal (tror jeg?)

Er der nogle der kan forklare det?

Og er der nogle der kender øvelser specielt til hagen (dobbelthager) og lår?

I min kostplan har jeg prøvet at tage hensyn til "6 om dagen" "2 liter vand om dagen" "75g fuldkorn" osv.. Er der flere jeg skal have med??

Tak for de kommende svar :)

Kommentarer

Helt personlig synes jeg ikke du skal begynde at gå på kur, du kan ødelægge så meget ved dig selv. Og det ville være rigtig synd du kan ende med at det tager så meget overhånd at det giver dig en spiseforstyrelse. Du er flot som du ser ud, det er alle mennesker. så synes det er en meget dum ide. Og for det andet skal du have 2000 kcal om dagen. For hvis du er under 18 år. er du stadig i vokse alderen... Og har brug for rigtig meget til din krop kan fungere.

Håber det bedste for dig..

Smil Fra Felicia...

705

Det er ikke nogle kur! Har lært at slankekure ikke virker..

Jeg vil bare tabe mig sådan at min fedtprocent bliver normalt.

Men alligevel hvis jeg skulle spise 2000kcal... Det ville jeg ikke kunne alligevel. Er ikke lige typen der spiser meget. Jeg spiser normalt og har et fint forhold til mad, så chancen for spiseforstyrrelse er ret lille..

667

Når du spiser normalt og har et fint forhold til mad nu, synes jeg at det er en dårlig idé at ødelægge det ved at følge en kostplan på 1400 kcal. Det kræver meget tid og energi at skulle følge en kostplan og det gør det svært at spise sammen med familie og venner.

Der findes ikke nogen øvelser, der kan få fedtet til at forsvinde bestemte steder på kroppen. Man taber fedt, når man forbrænder mere energi, end man tilfører kroppen via kosten. Kroppen bestemmer selv hvor den tager energien fra, så hvis du træner dine benmuskler kan det godt være fedtet fra din mave eller din hage kroppen vælger at forbrænde.

Mit bedste råd til dig er at du laver den form for motion som du bedst kan lide og at du spiser når du er sulten og ikke når det står i din kostplan.

Nu ved jeg jo ikke om du ER overvægtig, der er jo mange overvægtige unge, så jeg synes heller ikke at man skal blive så bange for at få anoreksi eller andre spiseforstyrrelser at man slet ikke tør ændre på sine kostvaner eller give råd om til en der ønsker at tabe sig. Men jeg synes, at du skal snakke med din læge eller sundhedsplejerske om hvorvidt din vægt/fedtprocent er for høj og så kan i sammen kigge på den kost du spiser nu og finde ud af hvad du evt. kan ændre.   

758

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program