Sugar dating

forumspørgsmål

Sugar dating

forumspørgsmål af
Kris
16 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

Hej alle sammen!

Er en dreng på 16 som går på efterskole,  så derfor har jeg svært ved at tjene penge og kunne derfor godt overveje at prøve at finde en sugarmom og se om der er mulighed for at tjene nogle penge på den måde. Så vil egentlig gerne hører om i har erfaringer og eventuelt gode råd til at finde en da jeg ikke aner hvordan hahah.

Mvh Kris

Kommentarer

Hej Kris,

Mange der har prøvet sugerdating oplever psykiske problemer efterfølgende og fortryder. Hele konceptet med at sælge sin egen krop for penge til en anden, kan betyde at man får overskredet nogle grænser og at man får et dårligt selvværd over at have solgt sig selv på den måde. Ofte kommer de psykiske problemer først flere år efter at man har sugardatet og det kan være svært at vide om det er noget der også kan ske for dig. Jeg vil derfor råde dig til at tænke dig ekstra godt om.

Vær også opmærksom på, at det er ulovligt for en person over 18 år at betale en ung under 18 år for sex. Derfor kan din evt. "Sugarmom" blive straffet for at have sex med dig. Og det er vel aldrig sjovt at udsætte en anden person for at kunne blive straffet tænker jeg?

Håber det giver lidt stof til eftertanke. Jeg vil umiddelbart anbefale dig at se om du kan tjene penge på en anden måde.

28

Men bare fordi man har en sugardaddy eller sugarmom betyder det ikke man skal have sex. De fleste sugardad og sugarmoms vil bare gerne have nogle at snakke med. Det er ikke det samme som at være prostitueret. Ja selvfølgelig kan de godt betale ekstra for sex men sådan er det ikke altid.

29

Problemet er bare, at det er et miljø, hvor grænserne oftest rykkes stille og roligt lidt ad gangen og det kan være svært at mærke undervejs hvad der er ved at ske.

Men hvis du er meget opmærksom på hvad der sker, så er der vel ikke noget i vejen for et "forhold", hvor I bare sidder og snakker. Men du skal bare være meget opmærksom på, hvor dine grænser går inden du starter og så sørge for at de grænser bliver overholdt - også når du er kommet et stykke ind i forløbet.

28

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program