Spiseforstyrelse??

forumspørgsmål

Spiseforstyrelse??

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hej derude
Her for tiden er jeg begyndt at tænke mere og mere på kalorier, det jeg spiser og min krop. Jeg laver hele tiden regler, om det jeg må spise og det jeg ikke må. Jeg spiser omkring 700 kalorier om dagen, og hvis jeg spiser mere, skal jeg forbrænde de ekstra kalorier. Jeg er også inde på en hjemmeside der hedder MyProAna. Inde på hjemmesiden er der en masse om spiseforstyrelser og tips til at blive tyndere.Jeg har også lavet en instagram profil, hvor jeg følger en masse der deler thinspo (billeder af meget tynde piger) Jeg ved det er dumt og dårligt det jeg gør men jeg kan ikke stoppe mig selv. Jeg ved også at det ødelægger min krop men det stopper mig ikke.
Er der nogen der har nogle råd?

Kommentarer

Hej. Jeg synes du skal snakke med nogen om hvordan du har det og få hjælp inden det ender ud i en slem spiseforstyrrelse. En spiseforstyrrelse er virkelig alvorlig, den ødelægger din krop og dit liv og du ender måske med at dø. Jeg kæmper selv med en spiseforstyrrelse (Anoreksi) som er ved at tage livet af mig, jeg kæmper hver dag mod anoreksien, som har alt kontrol over mig. Man har ikke nogen hverdag eller et liv.
Så jeg håber virkelig at du vil snakke med nogen om hvordan du har det og få hjælp.

467

Hejsa.
Det kan godt være det lyder lige på og hårdt, men du er nød til at stoppe lige nu.
Jeg tror slet ikke du aner hvad en spiseforstyrrelse kan ende ud i jeg kæmper selv med anoraksi og det styrer ens liv så utroligt meget.
Og hvis du ikke selv kan stoppe, skal du finde hjælp
Knus

503

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program