Sovet nøgen?:)

forumspørgsmål

Sovet nøgen?:)

forumspørgsmål af
Den glade pige<3
Oprettet 10 år 8 måneder siden

Hey folk, har været inde på emnet med en masse forskellige mennesker på min alder og opefter(de 14 snart 15 skønne år), og der er sgu mange forskellige holdninger til det, men har lagt mærke til at de drenge jeg har spurgt/snakket med siger at de enten gør eller har gjort det flere gange, hvilket jeg også syntes er helt cool, men kender til gengæld ret mange piger der syntes det er... frastødende?!.... det kan jeg ikke se grunden til, men whatever, personlige holdninger:) Har selv gjort det et par gange og syntes det "befriende", men har det med at sætte en alarm og ligge et par trusser til klokken lort om morgenen fordi jeg ik gider have hele familien skal glo på mig nøgen, men vil rigtig gerne spørge hvad jeres holdninger er til det, gør i det og hvorfor? Tænker i at det er ligegyldigt at folk ser jer uden tøj? Er der forskel på hvor gammel man er når man er gør det? Hvad tænker du som pige hvis en fyr gør det og hvad tænker du som dreng hvis en pige gør det?:) Håber i har gode svar til mig, ha en go' sommer!<3

Kommentarer

Jeg har sovet nøgen med min kæreste de sidste 2 1/2. Jeg nyder det fordi jeg er "fri" og så kan jeg bedre kæle for min kæreste ;)
Der er vel ingen alder på hvornår? Jeg gør det jo hele tiden og det samme for min kæreste.
Nu kan jeg generelt ikke lide piger. Så jeg synes det er mærkeligt at en pige gør det. Men igen, så kan jeg ikke lide piger.
Jeg synes bare det er frækt når en dreng gør det :)

361

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program