skoletræt

forumspørgsmål

skoletræt

forumspørgsmål af
mig
Oprettet 9 år 10 måneder siden

 hej

jeg er 15 og er en pige i 9. klasse.

mit problem er at jeg tit spiller syg for at slippe for timerne, og jeg kommer forsent stort set hver dag. jeg har ingen respekt for lærene. jeg laver aldrig lekier og bare er sammen med vennerne. jeg er mega skoletræt, og når jeg tænker mig om ku jeg godt finde på at begå kriminalitet. elsker at drikke. og kunne godt finde på at tage stoffer...

er jeg på vej den forkerte vej? hvad skal jeg gøre?

kh mig

Kommentarer

 Fedt at du selv kan se det at du er på vej den forkerte vej, fordi det er du!!!

 Det er okay at drikke bar det ikke tager overhånd. Lad være med at drikke vær dag!! Det er værken godt for dig, din hjerne eller din omgangskreds.  Mit råd er at du prøver at tage dig sammen. Spørg dig selv om hvad du vil opnå i livet? En sød kæreste: det får du ikke af at være på den måde. Med mindre det er en rocker eller stofmisbruger. Søde venner: jo self. kan du finde søde venner men tænk dig om......Har du venner i den omgangskreds som virkelig holder af dig? er det ikke først når du er kommer væk fra de tanker at du finder ud af hvem der virkelig holder af dig? Og en familie som virkelig holder af dig: kender dine forældre til det du gør? Hvis kan jeg ikke forestille  mig at de synes særlig godt om det. håber du finder den rette vej. held og lykke!!!

243

 Hej,

 

Jeg kender det godt - at være skoletræt. Faktisk er jeg også skoletræt mens jeg skriver dette nu. Gider ikke lave flere lektier for i dag.

Tænker også nogle gange på at droppe skolen. Jeg er begyndt på Gymnassium og jeg har næsten ikke mere fritid tilbage. For oftest fri klokken 3 eller 4. Men så tænker jeg: Jeg har hele mit liv levet af mine forældres brød og vand. Jeg har sovet i deres ly og deres hus. De har købt de ting jeg ønsker. Også tænker jeg! "Hey du skylder dem noget!". Mine forældre har aldrig forventet at jeg skal være en nørd og kun tænke på lektier. De har ønsket at jeg skal være et ordenligt menneske, og vise respekt, hensyn, være flittig, og selvfølgelig være glad for livet og nyde det! Og det prøver jeg så på.

Det kan godt være jeg ikke får 12-taller med hjem hver dag, men jeg viser, at jeg tager skolen seriøst, respektere mine lærer, og viser taknemmelighed.

Så for ikke at skuffe dine forældre, så gør nu en indsats. Jeg kan føle, at du næsten ingen ambitationer har til livet - men så gør det nu for dine forældres skyld! Du skylder dem det!

Bare lav dine lektier, pak bogen sammen og vær' sammen med venner og nyd livet. Men når det så kommer til skole - SÅ HVIS EN INDSATS! IGEN, DET SKYLDER DU DINE FORÆLDRE!

Håber jeg kunne hjælpe en lille smule!

Husk "du skal leve livet som om du aldrig vil dø, men du må aldrig glemme at du kan dø imorgen"

Derfor - hvis du vil respekteres, så respektere andre!
 

238

 har det på præcis samme måde!

215

hej

jeg kender selv til det med at være skoletræt, jeg er 19 år nu og har uafbrudt gået i skole siden jeg var 6 år - derudover starter jeg på universitetet som tager yderligere 5 år...

hver gang jeg er gået ned, og ikke har gidet at lave lektier, eller på anden måde tage mig sammen, har jeg måtte minde mig selv om at det er vejen frem. som de andre også nævner ovenfor, er det rart at kunne forsøge sig selv. og selvom du måske er meget ung, så tror jeg godt du kan se ideen i det. jo hurtigere og bedre du kommer igennem skolen, jo nemmere bliver det for dig bagefter... en anden ting der måske kan hjælpe dig er at bruge tiden i skolen til også at hygge dig sammen med vennerne, det var ihvertfald det der hjalp mig igennem de mange år. på den måde føles skoletiden ikke så lang...

håber ihvertfald at du kommer på rette spor igen og derved ikke ender i noget skidt

 

knuz og kram fra Pigen PP

194

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program