Skal jeg stoppe?

forumspørgsmål

Skal jeg stoppe?

forumspørgsmål af
Dennis
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Det er sådan at jeg er homoseksuel og er gift. Jeg elsker min mand overalt på jorden. Min mand har trænet og stimuleret sit bryst så meget at han faktisk kan amme... og det har så gjort at jeg ofte bliver ammet af ham... Jeg har en fornyet energi og selvmordstankerne er lagt på hylden. Jeg er blevet meget gladere og friskere efter at min mand er begyndt at amme mig. Men skal jeg stoppe? Altså... jeg er 20 og han er 21... selvfølgelig gør vi det ikke offentligt, men kun derhjemme. Udover energien, føler jeg mig glad, tryg og beskyttet når jeg sutter fra hans bryst... Men ville lige høre jer om jeg skulle stoppe hurtigst muligt, eller om jeg bare skal blive ved.. Kh Dennis, 20 år.

Kommentarer

Det kan slet ikke lade sig gøre, med mindre han har taget kvindelig kønshormoner. Så flot løgn historie! Søg noget hjælp i stedet, det trænger du vist til, siden du søger opmærksomhed på den her måde!

460

Pff. Google er din ven.

451

det her er n hjemmeside hvor folk kan få hjælp. ikke en hjemmeside hvor man nedgør andre bare fordi de kan lig noget andet en dig, smag og behag.

442

Næh det er det ikke, men ved det som kvinde. Og ved en del om kroppen efter en graviditet.

416

Ja, men nu er vi ikke kvinder.

405

Har jeg sagt det? Ikke mig bekendt. Men derfor er det stadig løgn! Det kan IKKE lade sig gøre! Dooh!

419

Tsk. Hvorfor skulle jeg søge opmærksomhe på nettet? Hvis jeg vil søge opmærksomhed, så bliver det jo nok i virkeligheden. Tror du ikk'?

385

Jeg vil huske jer på at holde en god tone og ikke bruge denne tråd til at kritisere hinanden eller komme med negative kommentarer. Hjælp hinanden eller forklar hvorfor du er uenig, men gør det i en god tone, ellers bliver indslaget slettet.

Venligst Marianne - koordinator i Cyberhus

428

Sut du bare på din kærestes brystborter hvis det t dig glad. Men tror ikke du skal fortælle det til dine venner, de vil nok ikke forstå det

429

Godt nok har jeg kun 2 venner. Men de synes ikke at det er mærkeligt.
Men okay. Hvis du synes det, så er det okay med mig.

439

Hvis man stimulerer en mand med kvindeligt kønshormon østrogen, så bry-sterne vokser - og han også får hormonet prolaktin, der sætter skub i mælkekirtlerne - og også hormonet oxytocin, der får de små muskler i brystgangene til at trække sig sammen, så mælken kan komme ud - så kunne en mand faktisk godt opdrages til at amme sine børn, men det vil blive noget hormonelt roderi.

Så det er jo slet ikke løgn det du skriver, vel?! (ironi kan forekomme)

430

Det var hvad vi havde troet. Vi fand ud af at han havde fået hormonbehandling da han var indlagt med kræft.
Ja, vi tog fejl. Alle mennesker laver fejl og tager fejl af ting. Sådan er det.

Jeg har først skrevet nu fordi jrg hader at nævne, at min kæreste har haft kræft... Det er hverken rart for mig eller
ham. Han er den eneste jeg har, og mister jeg ham, har jeg intet...

Og vil du så lade være med at hakke på mig? Hvad har jeg dog gjort dig?

422

Så kunne du skrive det, i stedet for at sidde og lyve! Omfg! Get a life!

459

1. Jeg ville nok have skrevet det, hvis jeg vidste det før.
2. Jeg har ikke noget liv. Jeg har ingen forældre, jeg ved ikke hvordan man opfører sig overfor andre mennesker, jeg er konfliktsøgende og bruger vold til at få det jeg vil have. Jeg kan godt se at jeg ikke har noget liv.
3. Hvis du har et liv, hvorfor sidder du så her og hakker på mig?

470

Så få dig et menneske!

440

Den dag DU udrydder mobning og gør så jeg kan gå i skole, så får jeg mig et liv.

Du kender ikke min fortid, du kender ikke de forhindringer jeg har i mit liv. Jeg har været til "menneske-kamp" ligesom der er hanekampe og hingstekampe, så jo, de findes også for mennesker. Der holdt jeg i en måned, så brækkede jeg kæben og skulle have været død og smidt i en sort sæk.
Jeg var bare heldig at have en kæreste, som gad at købe mig for noget der svarer til 4000 kr.

Tror du ikke på mig, så lad vær'. Og hvis du ikke vil mig noget godt, så gå din vej, tak.

417

Skal jeg ynke dig nu? Årh lille ven da.. Jeg er også blevet mobbet i skolen. Men hvad skal jeg bruge det til? Sætte mig ned og græde? Næh, det gider jeg sq ikke! Jeg rettet ryggen og kigger fremad. Det i fortiden kan man ikke bruge til en skid! Så kom videre mand! Ret ryggen og sig til dig selv, at du er bedre værd end dem! Det er dem der er ynkelige! Ikke dig! Man er selv ansvarlig for hvordan ens liv bliver i fremtiden. Nogle der ikke vil dig det godt, ud til højre med dem! Husk at selvom det går op ad bakke, går det stadig fremad! :-)

399

Jeg er ligeglad med at folk ynker mig...

Jeg er mere bekymret for andre end mig selv. Jeg går i forsvarsposition og så bliver jeg fandme også aggressiv. Da jeg var 17 fik jeg fråde om munden fordi jeg var så aggressiv at jeg skulle på psykiatrisk. Falck kom og hentede mig, og da de tog fat i mig, fik jeg fråde om munden.

Jeg har på ingen måde lyst til at være til fare for andre folk. Og det er jeg. Men det er bare ulovligt at give et andet menneske en kugle for panden...

436

Ja det er det. Men derfor skal du stadig sige til dig selv at du er bedre værd end sådan en folk idioter! Lad være med at spilde din tid på dem, de er slet ikke din tid værd! Vælg de mennesker du omgås med omhu. Der er noget godt i alle mennesker! Også i DIG! Det ved jeg, selvom jeg ikke kender dig. Alle har noget lort i deres rygsæk. Få snakket om det, og ryddet op i det. Det fortjener du! :-)

434

Tak :)

Jeg søgte ind i Tivoli om en uddannelse som gartner, for et par uger siden. Jeg skulle få et brev om jeg er blevet optaget om et par dage, ifølge mailen.
Jeg overvejer at gå op til tavlen for at præsentere mig selv: "Jeg hedder Dennis. Jeg har taleproblemer. Og ja, min krop ser mærkelig ud, og ja, jeg er homoseksuel! Og hvis I gerne vil mobbe mig med noget, så gør det nu, så I ikke gør jer selv til grin senere. Tak." :)

Så skal jeg nok også bare smide dolken... det er vist kun offentligt, at hvis jeg har min FDF-spejder skjorte og medlemsbevis, at jeg må gå med dolk...

452

Det lyder fint med at præsentere sig, men synes ikke du skal sige at de bare kan mobbe dig nu, for så bliver du hurtigt til grin. Det kommer an på hvor lang dolken er? Er selv Kfum spejder, og det er ikke nok at have skjorten på, hvis man går med sin dolk offentligt skal man have sit dolkebevis på sig. Og derfor må man jo ikke bruge den til selvforsvar alligevel.

389

Jeg har vist mit dolkebevis i brystlommen. Hvis den ikke er blevet vasket. Jeg har altid fået af vide at jeg godt måtte bruge dolken til selvforsvar. Dog ikke i ansigt, hals, bryst eller mave... Jeg går også rundt med mit spejderhold at de kun må bruge den til selvforsvar.
På et tidspunkt gik jeg rundt med min gamle spejderleder og dem som jeg er leder for, fordi vi var på en event i KBH, da vi holdt pause, satte vi os på nogle trapper og jeg snakkede med min gamle leder om dolke. Hans var så en sikkerhedsdolk, mens min var ulovlig med blodrille. Så kom politiet fandme, tog dolken fra mig og gav mig en bøde på 500 kr...
Nu har jeg så købt en sikkerhedsdolk i lovlig størrelse.. tror vist at bladet er maks 11, 5 cm. Men tror det kun.

458

Man må ALDRIG bruge sin dolk i selvforsvar. Så det er ihvert fald ikke rigtigt det de har sagt. Bladet på en spejder dolk må max være 11cm. Jeg har været spejder i 17år, så jeg kender reglerne omkring brug af dolk.

400

Ja, okay. Jeg er Asperger... jeg fortæller bare hvad jeg får af vide. Hvad jeg får af vide, tror jeg for det meste er sandt...
Jeg har vist aldrig brugt min dolk til forsvar. Men politiet kommer efter mig uanset hvad. Om jeg bruger hænder eller dolk er lige meget... Også selvom jeg ikke har gjort noget.
Faktisk har jeg kun brugt min dolk til at snitte i træ, i mit tøj eller sådan noget. Og 1 gang til at skære lidt kød af mig selv for at smage på det. Ja, som 13årig...

Jeg har så kun været spejder i 8 år.

394

Man må ihvert fald aldrig bruge den til at forsvare sig med. Så ved du det :-) ellers kunne alle jo tage en uniform på og stikke en, og sige det var i selvforsvar. Den holder ikke ;-)

408

Det kan jeg sgu godt se :P Den gør mig bare tryg... Jeg føler at jeg kan blive overfaldet hvert øjeblik når jeg er alene...

463

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program