skal jeg prøve at få hende tilbage? Hvordan?

forumspørgsmål

skal jeg prøve at få hende tilbage? Hvordan?

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Historien er den at for et år siden fortalte jeg en pige fra min klasse at jeg virkelig godt kunne lide hende og spurgte om vi skulle komme sammen. hun sagde ja og vi var virkelig forelsket i hinanden, men ca. 2-3 uger efter fortalte hun mig at hun var bange for at vores venskab ville blive ødelagt hvis vi gik fra hinanden efter et halvt år, et år eller længere tid.

Jeg blev selvfølgelig ked af det men hvad kunne jeg gøre? Vores venskab faldt dog alligevel lidt fra hinanden, vi stoppede med at skrive til hinanden, vi skypede ikke mere og vi blev nød til at begynde med at bygge det langsomt op igen. Nu er vores venskab blevet en del bedre, vi skriver dog stadig ikke ret meget med hinanden og skyper næsten aldrig.

Jeg har over det år der er gået siden jeg spurgte om vi skulle komme sammen stadig haft følelser for hende jeg har prøvet at få dem væk jeg tænker bare på hende hver eneste dag. Jeg er bange for at fortælle hende at jeg stadig har følelser for hende da jeg ikke vil ødelægge vores venskab, jeg ved ikke hvordan jeg kan skrive med hende, vores samtaler med beskeder er altid lidt akavet og meget korte.

Nu til spørgsmålene Hvad skal jeg gøre? Hvordan kan jeg få hende til at kunne lide mig som mere end en ven? Ps. Undskyld den lidt lange og indviklede historie, tak på forhånd :3 Pps. beklager for de mange grammatiske fejl

913

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program