sex

forumspørgsmål

sex

forumspørgsmål af
Frida
14 år
Oprettet 3 måneder 2 uger siden

Hej jeg er en pige på 14 jeg har et problem jeg vil godt ha sex med en af minne venner men tør ikke han ahr selv sagt at han er klar. Hvad skal jeg gør

Kommentarer

Jeg syntes, at hvis du vil have sex med ham. Så spørg ham. Men du skal lige vide, at man skal være 15 mindst, for at have sex. Medmindre begge to gerne vil have det. Og husk at bruge kondom, for at sørge for at ikke du bliver gravid, og ingen af jer får sex sygdomme.

Håber det hjalp dig en lille smule. - Magnus

10

hej 

synes I skal starte i det små. rør ham uden på bukserne ved dilleren og se hvordan han reagerer. Er han positiv kan i starte med hj og han kan give dig finger enten nede i bukserne eller hvor du har bukserne nede om enden. Det er en god måde at komme i gang på de første gange. Så kan I altid udvikle det.

10

hej det er mig der skriv det her vil bare sige at alt det du skriver ha vi gjort men han bliver sur når jeg siger fra til sex hva dksla jeg gør 

Jeg er ked af det, men forstår altså ikke hvad du siger. I dit brev skriver du, du gerne vil ha sex med en dine venner. Nu skriver du, han blir sur, når du siger fra til sex. Hvad er dit problem egentlig?

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program