Pik størrelse

forumspørgsmål

Pik størrelse

forumspørgsmål af
A
16 år
Oprettet 4 måneder 3 uger siden

Hej, jeg gad godt at vide hvad jeres pikstørrelse er, da jeg selv gerne vil vide hvor de fleste lægger i forhold til størrelse og skriv også meget gerne alder. Jeg kunne bare godt tænke mig at sammenligne med andre drenge, så jeg måske ved om min egen er normal (hved godt alle peniser er normale og sin helt egen, men i ved hvad jeg mener). Kh Alberto

Kommentarer

Mener du i slap eller stiv tilstand ?

11

Begge dele

10

Er 20 og har 17 cm. Tænker dog ikke at det var er så vigtigt igen, du har andre værktøjer at gøre godt med end bare din pik.

10

Slap 14cm og stiv 17 cm

10

Ved ikke om en pige må blande sig men jeg synes drenge snakker alt for meget pikstørrelse. Også i skolen. Ved ikke om det er så vigtigt for jer men det er det altså ikke for pigerne. Lyt til Mark ovenover, han har nemlig fat i noget. Pikken er jo kun et af jeres redskaber. Jeg vil da fx 1000 gange hellere have en tunge på min klit eller en dreng der ved hvordan han skal bruge sine fingre på mine private dele end jeg nødvendigvis vil have en pik indenbords. Okay det er da meget hyggeligt men om den er to cm længere eller kortere er helt ligegyldigt!

17

Min er selv lille i slap ca 6 cm og 15 i stiv

Min er 5-6 cm i slap og.14cm i stiv

18 cm stiv

Det er flot stor og hvad så i slap ? Hvad alder er du hvis man må spørge ?

16 cm slap. Jeg er 14 år

Den er virkelig stor i slap og ikke meget forskel til stiv, fylder den ikke meget og kan være irritere nogle gange i bukserne med den størrelse ? Nu kender jeg ikke til den størrelse da min desværre ikke er så stor i slap.

Man lærer det med tiden og sørger for ikke at købe for samme bukser. Det er mere hvis jeg er i svømmehallen så kan jeg godt føle at der bliver kigget en ekstra gang en gang i mellem dernede. Men jeg tror bare det er noget som måske er arveligt for min lillebror har også stor en.

Min er 16 i slap og 20 i stiv. Jeg er 16 år

Min er selv meget stor den er 19 i slap og 25 i stiv og er 14 år

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program