Piger's makeup

forumspørgsmål

Piger's makeup

forumspørgsmål af
Jakob
21 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Jeg har set mange piger herinde, der er usikker på deres udseende, og de tror at de fleste syntes de ser grimme ud hvis de ikke smadre puder i fjæset. Langt de fleste drenge kan altså lide en naturlig pige, personligt kan jeg bedst lige en naturlig dejlig pige, ikke alle de der pudrenisser.

Kommentarer

Problemet er at drenge siger at de godt kan lide naturlige piger, men dem med make up er pænere (self pga Make uppen) og derfor er det drenge altid går efter...

287

Nu er jeg selv en pige, som går med makeup, og jeg får langt bedre selvværd af at gå med makeup, fordi t den kan få en til at se 10 gange pænere ud. Det gælder dog om at ligge det naturligt, men jeg kan også tit selv blive usikker på, om jeg har for meget makeup på, og ville ønske at jeg kunne droppe den, men jeg kan ikke en gang gå uden for en dør uden makeup.

302

HAHAHA som om piger går med makeup for at imponere dig. Jeg kan bedst lide drenge der holder deres meninger for sig selv, men her er vi. Man er smuk med og uden makeup, og det er fuldstændig op til én selv, hvor meget man vil have på. Du kan ikke bede piger om at smide makeuppen og tro at du har kureret verden for dårlig selvtillid.

272

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program