Pige-problemer

forumspørgsmål

Pige-problemer

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 8 år 10 måneder siden

Davs.. jeg er en dreng som godt kan lide en pige fra en anden skole. Mit problem er at min bedsteven lige har slået op med hans kæreste, og nu skriver hun så til mig at jeg er sød og sådan nogle ting. hun er en sød pige, og jeg kan ikke lade være med at skrive ilm og at hun også er sød. Hvad skal jeg gøre.. :-)

Kommentarer

Hej med dig

Jeg syntes at du skal blive ved med at skrive til hende, holde kontakten, og måske mødes. Hvis hun kan lide dig, og du kan lide hende, så er der jo "ingen vej udenom", eller rettere sagt, i skal bare fortsætte.

Mht. til din bedste ven, så prøv at spørg ham om det er noget han vil snakke om. Hvis han er helt nede over det, så sig at du gerne vil forstå ham, og snak med ham om det. Hjælp ham over det :)

Knuz >K<

603

Hej med dig, Det er hårde tider for alle os drenge, vi alle har problemer med de pisse dejlig damer der! Jeg har det også hårdt med en pige fra min klasse som svigtede mig sidste fredag ;) Mit råd til dig er, du skal mødes med hende og bare bolle hende så hårdt du kan min ven :D

442

Hejsa. Bare vær dig selv og bliv ved med det du syntes er bedst. Prøv og hold dig lidt tilbage men alligevel vær opmærksom!
Knus --k--

291

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program