Overgrab?

forumspørgsmål

Overgrab?

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 5 år 2 måneder siden

I sommers var en af mine bedste drenge venner, lad os kalde ham p, tit hos mig, der var aldrig forgået noget mellem ham og mig, men en nat vågnet jeg op og opdaget han prøvet på at give min finger. Jeg skubbet til ham og sagde han skulle stoppe, efter 3 gang løb jeg nærmest ud af min seng og om morgen sendte jeg ham hjem.

Efter episoden har jeg nærmest ikke snakket med p og forleden dag var jeg til fest hvor p var der, efter jeg så p kom minderne frem og jeg følte mig så utilpas. Det endte med at jeg brød sammen og fik et panik anfald. Det endte med jeg var nød til at fortælle det til en veninde,  og hun smed p ud. Nogle af mine andre venner fik dog hørt det og det endte næsten med at de smadret p men fik stoppet dem. 

Men tilbage til det spørgsmål jeg har, kan man kalde det et overgrab det p gjorder eller ikke? Han har aldrig sagt undskyld 

Kommentarer

Hej du, ja jeg vil mene at P krænkede dig seksuelt og ville også kalde det et seksuelt overgreb. du kan melde det til politiet men der er ingen chance for at du vinder retsagen hvis du ikke har nogle beviser. det er virkelig forfærteligt at det er den verden vi lever i. 

Jeg synes altid man skal melde voldtægt for at gøre opmærksom på at de sker selvom man nok ikke kan få manden straffet. Du skal nærmest have både sæd i skeden og blå mærker eller ridser som man kan se  du har kæmpet imod for at bevise det er sket, hvilket er dumt fordi mange kvinder fryser af frygt når det sker. 

Lige i dit tilfælde ved jeg ikke om du skal/behøver/får noget ud af at melde det til politiet, men jeg synes du skal fortælle det til en voksen du er tryg ved, fordi det er helt forståeligt at det har lagt sig så dybt i dig.

156

Tusind tak for svaret.

Jeg vil aldrig kunne komme ud med det til en voksen da jeg er bange for hvordan de vil reagere. Min mor og papfar synes at p var en god nok fyr og de spurgte hvorfor han ikke kommer mere. Mit svar er bare, han har for travlt.

Der er som sagt kun de personer der står i sidste besked som ved noget om det, det værste jeg kunne tænke på er sket. Det var at nogle ”fandt” ud af det og nu ved det. 

Jeg har også haft svært ved at være i min seng efter det at jeg nu sover meget mindre end normalt, jeg kan bare ikke være i min seng uden episoden kommer i mit hoved. 

Efter episoden med p, gik der ikke mere end et måned og jeg blev overgrebet af en anden person (som er en gid ven til mange af mine tætte venner)

Jeg er blevet bange for at komme for tæt på drenge/mænd, jeg kan knap nok kramme min far og papfar (bare alle mænd i familien) Jeg er træt af det, men ved ikke selv hvad jeg skal gøre for at blive “bedre” ved drenge/mænd

146

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program