Oppustet

forumspørgsmål

Oppustet

forumspørgsmål af
Pige på 16
16 år
Oprettet 1 år 9 måneder siden

Hej er en pige på 16 år, jeg er en slank pige er 167 høj og vejer 52 men jeg føler mig oppustet og tyk. Det kommer i løbet af dagen, det er klart værest efter aftensmaden. Da jeg om morgen vågner og ikke er oppustet. Har nogen af jer oplevet det? Og synes i jeg er tyk?

Kommentarer

Jeg vil lige som det først understrege, at du er overhovedet Ikke tyk.
Som du selv skriver du er en slank pige.

Jeg tror det er meget normalt, at man er mere oppustet om aftenen. Jeg har selv oplevet det, så du er ikke alene.

158

Det oplever jeg også... er 169 cm og vejer 55 kg. Det er derfor folk altid vejer sig selv om morgenen, det er der hvor de vejer mindst haha!

172

Jeg vejer mig om morgen hvor den siger 52 og om aften siger den 53 så der er jo ikk meget forskel. Det er bare sygt træls at føle sig helt oppustet især når jeg heller ikke har nogen veninder at snakke med det om
:)

175

føler du at du har spist for meget og din mave er fyldt eller synes du bare du ser tykkere ud når du ser dig i spejlet?
hvis du faktisk føler en form for ubehag så er der måske noget i vejen.
men altså jeg ser også tykkere ud om aftenen. du skal nok bare tjekke dig ud i spejlet om morgenen og så tage noget comfy løstsiddende tøj på om aftenen så du ikke behøver at tænke over det.

Don't worry du begynder at være ligeglad med hvordan du ser ud med alderen. jeg går op i at spise sundt men jeg skjuler ikke mine sidde-deller længere når jeg sidder ned på stranden i bikini. jeg er afklaret med at det bare er sådan min krop er.

jeg håber du bliver afklaret med din krops dagscyklus

156

Jeg føler at min mave er fyldt men synes os jeg ser lidt tykker ud om aften, Jeg går på vægten på til flere gang om dagen og det svinger mellem 51-53 :) men min kæreste siger at der er ikke er noget og han han synes jeg brude tage lidt på

129

Hvis du har ondt i maven så har du mpske glutenallergi eller sådan noget. Lad vær med at veje dig så meget, det er ikke sunt for sindet.

154

Føler altid det spænder omkring maven, føler at jeg er tyk har tyke lår, gad bare godt have en veninde at snakke med det om.. 

105

Jeg kender det så godt!! Jeg tror bare det er normalt tho. Maden fylder jo noget, og man skal helst spise mad der giver denne mæthedsfornemmelse og oppustelighed.

151

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program