Mødtes til fest, kan han lide mig?

forumspørgsmål

Mødtes til fest, kan han lide mig?

forumspørgsmål af
Someone
Oprettet 12 år 4 måneder siden

 Ja, nu skal i høre!

Jeg mødte den her dreng til en fest her for ikke så lang tid siden. Ham og hans ven var taget derhen sammen. Lidt hen på aftenen sad mig og min veninde og snakkede med dem begge, og vi fandt hurtigt en masse ting at snakke om. De snakkede i starten meget om hvor de går i skole osv. og hvem de går i klasse med, og jeg faldte hurtigt med på emnet. Han begyndte hurtigt at vise lidt interrese for mig og spurgte mig om mange ting, feks. hvad jeg ville efter skoleåret. Der gik lidt tid og vi sad bare og snakkede sammen os 2 i en halv- 1 time. Lidt efter satte vi os ned for bord enden så vi sad lidt mere alene, han tilbød mig shots, men jeg betingede at han skulle være med på det hvis jeg skulle drikke dem!
Så det endte med at han blev ret fuld (jeg griner stadig vildt meget over at hans forsøg på at drikke mig under bordet gav totalt bagslag) og det var ikke rigtig meningen at det skulle gå så vidt. Så han lagde hele tiden armen omkring mig og prøvede at få mig med udenfor så jeg kunne blive mere fuld, (spørg mig ikke hvor han ville hen med det), så vi gik udenfor. Vi snakkede lidt udenfor, og han virkede til at lægge ret meget an på mig hele tiden. Der gik ikke lang tid før vi gik ind igen og han fik det meget dårligt, så vi satte os ned lidt men det blev bare værre, så jeg tilbød ham at komme med ud i køkkenet og få noget vand. Det endte så med at han knækkede sig et par gange og måtte blive hentet noget senere, det var bare så træls, jeg synes han var så sød!

Næste dag havde jeg ansøgt ham på facebook og han accepterede, så jeg skrev til ham at vi måtte gøre det om igen en anden gang og at det var super hyggeligt. Han svarede hurtigt tilbage at vi snart måtte finde ud af noget igen.

Jeg er lidt forvirret over den aften da jeg selv var lidt fuld, er det et tegn på at han godt kan lide mig eller ?.. Synes han var vildt sød!

Håber i vil hjælpe ;)!

1784

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program