Er virkelig forelsket....

forumspørgsmål

Er virkelig forelsket....

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 7 måneder siden

Hej jeg er en pige på 12 år. Jeg er lige begyndt i 6 klasse, og har klasse vedsiden af en anden 6 klasse. Det skal lige siges at jeg har gået i klassen i et halvt år, nå men så var vi til en halowen fest, hvor "c" heletiden var ved mig, og til sidst endte det men at vi sad ude på terassen og kikkede på månen sammen. (Det begyndte virkelig at kilde i maven) og vi sad bare og kikkede hinanden i øjnene i flere minutter. Men så kom jeg jo ind i c klassen og vi har ikke snakket sammen siden, men nu går vi tit og kikker på hinanden og i kantinen når vi spiser ender det med at vi sider og kikker efter hinanden, men vi snakker ikke sammen. Jeg er forelsket i ham, men er han det også i mig? og hvordan kan vi komme sammen tør ikke selv at spørge ham, venter faktisk bare på han kommer og spør mig. (Mine venner siger at når jeg bukker mig ned står han bare og kikker på mig)

 

Kommentarer

er det din kavalergang han kigger efter ??

352

Jeg kan se at du har et kæreligheds problemer? Men jeg synes at man burde lære lidt mere vedkommen at kende ingen man lige kan sige om man vil komme samme? Jeg synes det er ok at du er forelsket i ham men - Du må lige også tænke på at det kan ikke går ret hurtigt med at komme du skal da lige invitere ham ud altså hjemme ved dig eller hos ham så i kan tale om hvad i laver af fritids aktiveter :)

 

dette råd kan jeg vel godt give dig. ingen du går hen og spørg ham eller han spørg dig?

380

Men ellers kan man vel godt sige at hvis man ikke helt ved rigtigt om hvordan man skal kunne tale med hinanden? Og det kan godt være at fyren virker lidt genert eller hvem der ellers gør det? så jeg ville synes om at du skal kunne tale med ham om nogle ting som intressere ham og hvad han ellers kan lid at lave? :)

 

 

387

Skynd dig og spørg ham!:D

han siger ja, kan jeg høre på historien' :)

352

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program