Mine forældre sagde jeg skal omskæres

forumspørgsmål

Mine forældre sagde jeg skal omskæres

forumspørgsmål af
Oscar
14 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Hej med jer. Jeg fik at vide at jeg skulle omskåres af mine forældre. men problemet er at jeg ikke ved hvad der er af fordele ved at være omskåret. Jeg tænker osse en del på hvordan operationen vil gå. Er der nogen som kan hjælpe mig. 

Kommentarer

Hvorfor skal du omskæres?

34

Hvorfor spørger du. 

33

Fordi at min forældre synes det er det bedste for mig at være omskåret. Hvorfor. 

29

Hej Oscar. Som regelt bliver danskere kun omskåret hvis det er en nødvendighed, så vidt jeg ved?
Jeg er omskåret, men ved jo ikke hvordan det er ikke at være omskåret så kan ikke nævne nogle fordele
Dog, siger nogle piger at det er dejligt at jeg er omskåret, pga de syntes udseendet er pænere af pikken og det føles bedre under sex(nok fordi alt forhuden ikke følger med). Jeg har dog skulle hørt at det kan have betydning for følelsen på pikhovedet fordi det er udsat hele tiden, så derfor skulle der være mindre følelse. Men jeg føler en hel masse dernede.

Held og lykke, hvad end grunden er til at du skal omskæres

27

Mange tak. Jeg skal omskæres på en privatklinik men har ikke noget i vejen dernede. Så du er slet ikke ked af at være omskåret. 

28

Hvornår blev du omskåret og hvorfor blev du omskåret. 

29

Rigtig mange fyre oplever hygiejniske problemer ved omskæring, da forhuden yder en naturlig beskyttelse. Jeg synes du skal google lidt omkring det, da det næsten kun er af religiøse årsager at folk (særligt forældre) vælger omskæring. Så medmindre der er en medicinsk grund til det, er der sjældent nogen praktiske fordele ved det. Men som sagt, google, og hør det fra andre omskårene hvad de selv synes.

Hvis du ikke har lyst, så lad dine forældre vide det! Det er din krop, og bestemt ikke noget de skal tvinge dig til. De kunne have valgt at lade dig omskære som baby, men i og med de har ventet til din nuværende alder, har du en unik mulighed for at sige fra, hvis ikke du har lyst. De hverken må eller kan tvinge dig, det ville være overgreb, og meget alvorligt! Så overvej det grundigt, for det kan ikke gøres om igen.

30

Jeg vil gerne omskæres og jeg har hørt fra mange son er glad for at være omskåret. 

27

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program