Min søster vil ikke bo ved min far mere....

forumspørgsmål

Min søster vil ikke bo ved min far mere....

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 8 måneder siden

 Jeg har en søster som var til Herning Rocker, uden at spørge mine forældre først, så der hvor hun kom hjem, skældte mig far hende ud også blev hun gal, og tog om til min mor, også sagde hun til min mor at hun ikke vil være hos min far mere, og efter nogle uger, mindede mine halv lillebrødre min far om det, og han blev rigtig ked af det, og gik ud og talte med mig.

Men jeg er selv meget skuffet over min søster på min fars vegne, fordi det kan jo ende med at, hun overhovedet ikke kender til sin far når hun bliver ældre...

Kommentarer

Det er totalt svært, for din søster kan jo selv bestemme, men jeg tror hun skal komme over det også vil hun sikkert gerne tale med jeres far igen. Hun har nok bare fået et chok, det kan godt være der kun er for en periode, for mine personlige erfaringer siger at hun vil komme til at savne sin far også kontakter hun ham igen.

De kan måske også tale sammen, måske kan din far skrive et brev til din søster, så de måske kunne få talt ud om det .

smil fra felicia.

153

Jeg kan godt forstå at du er skuffet over din søster.. For det er ret stort at tage til Herning Rocker uden sine forældres tilladelse. Enhver forælder ville blive skuffet og nok også vred hvis deres barn handlede på den måde. Hvis man ikke er vandt til at blive skældt ud kan det da også virke lidt voldsomt for din søster, men jeg synes helt klart at du skulle prøve at tale med hende. Lad være med at beskylde hende, for så vil hun bare gå i forsvarsposition og du vil intet opnå. Men fortæl hende hvad du synes, og at hun måske overreagerer ved at ville flytte over til din mor.

Held og lykke med det :) Håber du kunne bruge det til noget

126

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program