hvor høj bliver jeg???

brevkassespørgsmål

hvor høj bliver jeg???

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 11 år 2 måneder siden

Hej Cyberhus:) jeg har et spørgsmål hvor høj vil jeg blive? jeg er nu 1.68 og er 12 år min far er 1.90 ved ikke hvad min mor men kan i komme med et bud på hvor høj jeg vil blive???

Svar: 

Hej med dig

For at få fornemmelse af, hvor høj man bliver, kan man, som du selv er inde på, kigge på ens forældres højde. Du må altså også have din mors højde med i tankerne. Jeg gogglede lidt på drenges højde og fandt på netdoktor.dk en måde, hvor man kan få en idé om ens slut højde

Din højde = (fars højde + mors højde) / 2 + 6,5 cm.

Det vil sige, at du først og fremmest skal ligge din mors og fars højde sammen. Når du har gjort det, skal du dividere med 2. Det resultat skal du plusse med 6,5 og så har du den højde, du muligvis selv vil få.

Det skal dog lige siges, at resultatet kun er cirka og at du derfor ikke med sikkerhed kan sige noget om, hvor høj du bliver. Nogle ønsker at blive høje, mens andre gerne vil være lave, men ens højde er en af de ting i verden, som man ikke kan styre eller gøre noget ved. Som du sikkert har hørt mange gange, er du snart teenager, og træder ind i en periode, hvor der sker rigtig meget med kroppen - og det er derfor meget normalt at tanker om ens udseende pludselig fylder mere end tidligere.

Mange hilsner
Simone

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program