"lommepenge" til efterskole

forumspørgsmål

"lommepenge" til efterskole

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 2 måneder siden

Hej alle (:

jeg er en pige på 16 år, og efter sommerferien tager jeg på efterskole :)

så forleden kom jeg lige i tanke om at jeg jo også skal have penge med over til efterskolen som jeg kan bruge derover og sårn.. fordi jeg kan da ikke tage på efterskole uden en rød reje.. (;

Så jeg må jo ha mig et job, fordi det har jeg ikke.. 'jeg får kun penge fra det kor jeg ikke såe tit er til, pga. at jeg har for travlt med lektier og sårn, og så får jeg også 50 kr om ugen af min mor og far..

men problemet er ikke sårn rigtig at jeg ikke kan finde mig et job, det er mere at det ikke rigtig passer mig at få et job lige nu.. Fordi så skal jeg også til at have ferier, og hvad nu hvis de ikke passer med den ferie jeg skál have fordi jeg skál noget som ér planlagt s; .. og skal jeg komme hjem hver weekend over fra efterskolen for at arbejde? s; .. årg.. hvad gør jeg?

er der nogen med erfaringer om det problem jeg har..?

Fordi jeg vil virkelig gerne have mig en masse dejlige penge som jeg kan have glæde af på min efterskole.. Såe hvad gør jeg?

håber i kan hjælpe mig (;

- Kærlig hilsen Mia..

Kommentarer

Hej (:

 

- Kan man ikke få et job der hvor din efterskole er?? (:

 

D.<3

841

hej Mia.

Jeg skriver ikke til dig fordi jeg har erfaringer med det, jeg skriver til dig, fordi jeg selv lige har stået i det samme problem. Jeg skal også på efterskole efter sommerferien, og jeg kan ikke nå at få mig et job, fordi jeg ikke er hjemme særlig meget af sommerferien, og der er jo ikke lang tid til ... så der er simpelthen ingen der gider ha' mig, når jeg kun har mulighed for at arbejde hos dem i så kort tid. :) & personligt ville jeg aldrig overveje det med at tage hjem og arbejde i weekenderne når jeg er på efterskole, både fordi efterskolen er meget langt væk fra hvor jeg bor, og fordi det tror jeg simpelthen ikke man gider når man er på en efterskole! :)

Den løsning vi har fundet frem til her hjemme, er at: altså min mor og far har en lille og en stor børne opsparing til mig. - jeg har så fået lov til at få den lille nu, så jeg kan 'overleve' et helt år på efterskolen. Så kan man sige det er ærgerligt, jeg skal bruge de penge nu, og ikke kan bruge dem når jeg f.eks kommer hjem i gymnasiet og sikkert syntes jeg mangler penge? men det er bare sur røv ... her ved jeg i det mindste de bliver brugt på noget rigtig fornuftigt. ;) i hvert fald efter min mening.

så hvis jeg var dig, ville jeg snakke med mine forældre om de også har sådan en lille børneopsparing, du kan bruge nu, i stedet for om et år. jeg synes i hvert fald det er en god løsning.

knus. :)

851

Hej.

Når i tager på efterskole, så bruger i faktisk næsten ingen penge. det er utroligt,men det gør man ikke. Man for jo måde mad på skolen, og man for op til 6 måltider om dagen, så man behøves ikke rigtig lommepenge.

Da jeg var på efterskole, havde jeg 50 kr om ugen, og det var rigligt til mig, nej man kan ikke have job når an er på efterskole, fordi der hele tiden sker noget på skolen, og man er jo heller ikke kommet på skolen for at få et job udenfor skolen, husk det er kun et år det drejer sig om.

Held & lykke.

Knus Felicia.

766

tusinde tak for jeres svar (; de kunne i hvert fald bruges :D

 

jeg vil prøve at snakke med mine forældre om det.. (;

853

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program