Lille Pik

forumspørgsmål

Lille Pik

forumspørgsmål af
gustav kravlemester
15 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 15 og jeg onanerer med 3 fingre. min mor har kigget på den og hun mener også at den er for lille. den måler 2cm slap og 3cm stiv. jeg er 182, og går i 9klasse. jeg var sammen med en pige, og så spurgte hun om vi skulle kneppe, og jeg svarede naturligvis ja. vi tager tøjet af og da hun ser min pik, siger hun at hun ikke har lyst. jeg går ikke i bad til idræt da det også er pinligt. hvad skal jeg gøre? jeg har set at en mand hænger vægte på hans pik, for at den bliver længere, skal jeg måske prøve det, eller er det bare ude med mig?

Kommentarer

Hey gustav. Det vil ikke hjælpe noget med vægte, men acceptér at den er lille, og på et tidspunkt skal den nok vokse.

89

Acceptere faktum at du er pisse uheldig i en verden hvor du er født med en lille pik og det kommer til at hjemsøge dig indtil du acceptere det fuldstændigt.

Du er 15, så den vil højst sandsynligt vokse mere, men hvis du stadig er pisse utilfreds burde du undersøge om strække øvelser, fordi jeg har hørt folk med en på ca. 13-14 cm har prøvet at lave "strække øvelser" og så voksede den 1 cm over en periode af en månede eller to.

Eller få en operation. 

111

Man kan ikke få en operation så den bliver længere, og jeg er sikker på hans penis nok skal vokse. 

88

Hej Gustav, alle drenge har en forskellige størrelse penis og du må lære at acceptere, at det er sådan du er født. Der er mange andre end dig, som ikke er tilfreds med deres størrelse. Der findes mange forskellige sexstillinger, som du kan have med dine fremtidige kærester. 

92

Din penis skal mok vokse, så tag det r

107

Så tag det roligt

110

Hvis du og din partner bare er lidt kreative skal det sku nok gå

90

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program