Langdistance forhold.

forumspørgsmål

Langdistance forhold.

forumspørgsmål af
Wolforx
Oprettet 10 år 4 måneder siden

Hey mennesker derude. Jeg står i en lidt røv situation. Jeg har verdens bedste kæreste.. Han er virkelig perfekt (jeg er en pige:3).. Mit dilemma er.. Han bor i Norge. Han er nordmand og vi mødtes på Omegle.. Lyder åndsvagt men det er det ikke.. Det er helt rigtigt. Jeg er 15 og han er 14. Vi skyper hver dag og snakker sammen og hygger også med lidt frækt nu og da.. Vi har været sammen længe og sådan og mine forældre ved godt at jeg snakker med ham.. Men jeg vil gerne have at han besøger mig.. Hvordan kan jeg fortælle mine forældre at vi er sammen og arangere at han kommer til danmark? Jeg ved ikk hvad de vil sige og sådan og hvordan vi skal aftale det med hans forældre. Hjælp og gode råd tak...

Kommentarer

Hey har været i en lignende situation som dig, Mine råd viole nok være, først og fremmest sikre jer at I begge gerne vil mødes, så bed ham fortælle sine forældre han gerne vil møde dig og evt. selv sig til dine forældre at du gerne vil have ham på besøg. Længere er den egentlig ikke, så forhåbentligt vil jeres forældre acceptere det og måske evt. opfordre dem til at snakke med hans forældre, så de hver især kan blive enige om tingene. Så kan det være i er heldige at få arrangeret et møde!

Det er klart det bedste i kan gøre, men husk at I bor langt fra hinanden og at I stadig er meget unge, ISÆR til et langdistance forhold. Så hvis ikke jeres forældre kan få aftalt noget har i følgende 3 muligheder:

- Vente til i bliver ældre (Tro mig, ved den her mulighed vil blive svært)

- Mødes mod jeres forældres vilje (Anbefales ikke!) Det ender helt sikkert galt. Måske endda så galt at jeres forældre stopper alt kontakt mellem jer.

- Give op (Skal lige siges, der er en stir chance for jeres forhold ikke holder, så derfor er denne her løsning nok mest lige til, men hvis I virkelig elsker hinanden og føler noget helt specielt så synes jeg bare i skal give den gas og holde liv i jeres forhold så længe som overhovedet muligt! Og vigtigst af alt, skal man have et langdistance forhold er regel nummer 1 (I Mine øjne) 100% Ærlighed, man skal kunne stole på hinanden til højeste grad.

Held og lykke! Håber det holder og at I finder ud af noget :)
Jeg var desværre ikke så heldig med mit forhold men jeg ønsker nu stadig det bedste for jer to!

//Mvh HamDrengen

537

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program