Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Samantha
13 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Hej

jeg er forelsket og føler mig klar til at have en fast kæreste. Problemet er bare at mine forældre altid kommenterer "det er alt for tidligt" når de ser andre piger på min alder der har kærester. Og for øvrigt så tror jeg jeg er mere moden end andre piger på min alder fordi jeg indtil for et halvt år siden kun har været sammen med piger i alderen 14-16 år. Jeg føler mig også klar til sex. Men jeg ved ikke hvordan man kysser. Er der nogen der har/haft samme problem som mig?

Kommentarer

Hej Samantha!

Kender godt til næsten alt det du skriver. Jeg kender bare ikke lige til det med sex.

Når men altså jeg er også 13 år og da jeg begyndte på den ny skole for et halvt år siden så bare efter to uger var jeg forelsleket og han er også forelsleket i mig. Men jeg må ikke have en kæreste før jeg bliver 15 år, så jeg er kærester med en bag min mor og far's ryg, men hvis han og mig stadig er sammen til den tid så siger jeg at jeg har fået en kæreste.

Det med at kysse, det kræver bare øvelse og at nyde det på samme tid. For eksempel jeg er først lige blevet god til at kysse siger min kæreste og det halvt år siden, altså det er så også med tunge så det er noget kompliceret en bare mund mod mund. 

Men det tager tid og vær tålmodig med at lære at kysse. Det vigtigste er at du nyder det og at I begge to er forelsket i hinanden.

Håber det hjælper det jeg har

Held og lykke med det Samantha

Kh Anonym

60

Synes også du skal tage en ting ad gangen. Men nej, det er ikke for tidligt at ha en kæreste eller være sammen med en dreng når man er 13, det er helt normalt. Men kys kommer før sex så det er det første du skal ta fat på når du får en kæreste eller blir rigtig gode venner med en dreng. For som hende ovenover skriver så kræver det øvelse og en masse træning. I starten er næserne hele tiden i vejen men efterhånden lærer man at holde hovedet rigtigt. Så skal man lære at bruge tungen og der mange ting man kan gøre med den. Din kæreste skal jo også lære det og han kan bruge den på din tunge, langt nede i din hals, i nakken, i ørerne, på næsen og på halsen. Når I har lært at kysse rigtig hedt får i også lyst til sex og så kommer næste step. Men tålmodighed, så sakal det nok komme.

53

Helt fint med en kæreste når man er 13. Men sys du skal nøjes med at kysse foreløbig og så blive god til det. Sex er for tidligtnår man kun er 13. Sys du skal klare dig med onani til du er mindst 14. Bare min mening.

62

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program